Neler Yeni

Bilgisayarım Açtık İlk Yapılması Gerekenler

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
Merhaba arkadaşlar, sonunda bilgisayarsa kavuşabildik ektan kartını takıp çalıştırdık sağ salim sorun çıkmadı çok şükür. Dh nin ilk yapılası gerekenler videosunda windowsu kurmadan önce bios güncelleştirin diyor ama pc Windows kurulu şekilde geldi ne yapalım şimdi 😂 ram profilini falan ayarladım bi tek kafam bios güncellemesinde takılı kaldı bi cevap yağmuruna tutun beni size zahmet 😅
Bu arada sistem ; KING3 LEGOO

Merhaba arkadaşlar, sonunda bilgisayarsa kavuşabildik ektan kartını takıp çalıştırdık sağ salim sorun çıkmadı çok şükür. Dh nin ilk yapılası gerekenler videosunda windowsu kurmadan önce bios güncelleştirin diyor ama pc Windows kurulu şekilde geldi ne yapalım şimdi 😂 ram profilini falan ayarladım bi tek kafam bios güncellemesinde takılı kaldı bi cevap yağmuruna tutun beni size zahmet 😅
ANAKART MODELİ NE

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,436
İsim
Hakan
Belleklerin için, X.M.P Profilini açabilirsin daha sonra driver ve stres teslerini indir sonrası oyunlar ve discord.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Reis sistem kurulu geldiyse bios guncelleme felan yapilmis olmali tum yeni driverlari kur ekipmanlarinin driverlarinida kur

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ANAKART MODELİ NE
B450M S2H
Mesaj otomatik birleştirildi:

ANAKART MODELİ NE
B450M SH
Belleklerin için, X.M.P Profilini açabilirsin daha sonra driver ve stres teslerini indir sonrası oyunlar ve discord.
Onu yaptım ram hızından bahsediyorsun galiba değil mi baskan

Reis sistem kurulu geldiyse bios guncelleme felan yapilmis olmali tum yeni driverlari kur ekipmanlarinin driverlarinida kur
Baktım F51 ile gelmiş bios ama son çıkan bios F61 bu şekilde

Ups...

Son düzenleme:

HayLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Umo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar prime95 kurulum da libcrl dll hatası veriyor kuramadım bir türlü yardımcı olabilecek var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,838
Üyeler
167,558
Son üye
Gülzar
Top Bottom