2 Gündür Evde Yoktum Hiç Kimse Bilgisayara Bakmadı Ve eve Gelince Sitelerin Yavaşadığını veya doğru gözükmemesi Oyunların zor açıldığını fortniteye frop girmesi gibi sorunlarla karı karşıya kaldım sizce ne olmuş olabilir eve kimse girmedi
deneyeceğimEkran kartı sürüsünü tekrar yükle.
Ekran kartı sürüsünü tekrar yükle.
Aklıma pek bir şey gelmiyor. Depolama alanın çok mu dolu?Bir değişiklik Görmedim Knk
GAYET NORMAL DEĞERLERDisk kullanımı nasıl ? Görev yöneticisinden bakarmısın.
şimdi fark ettim bellek kullanımı yarısı kullanlıyor boşta ama neden olabilirkiDisk kullanımı nasıl ? Görev yöneticisinden bakarmısın.
GAYET NORMAL DEĞERLER
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi fark ettim bellek kullanımı yarısı kullanlıyor boşta ama neden olabilirki
Depolama alanımda 700 gb yer var ve bilgisayar 5 aylık sadeceAklıma pek bir şey gelmiyor. Depolama alanın çok mu dolu?
Ve bilgisayar eski mi?
Bilgisayarınıza kaspersky ile virüs taraması yapın.
Bilgisayarınıza kaspersky ile virüs taraması yapın.
deniyeceğim )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Bannerlordu c*ack indirmiştim torr*entden ama daha önce bir şey olmamıştı ondan olmuş olabilirmi
keşke uzak durabilsek bir oyuna 100 tl vermek gerçekten çok fazlaKorsan yazılım dan her şey olabilir, tabii ki de korsan da tavsiye etmiyoruz. Korsan dan uzak durun .
Kaspersky İle Taratım Hiçbirşey Bulmadı Sistem Boştayken Heşeyi Kapatıyorken %20 bellek kullanımı var discord steam fln açınca ama oyun açmayınca %50 60 arası oluyor oyun açınca drop girmeye başlıyor sorunum gerçekten canımı sıkmaya başladı ne yapsam düzeltemiyorum her oyunda drop giriyor fps düşüyorBilgisayarınıza kaspersky ile virüs taraması yapın.
Kaspersky İle Taratım Hiçbirşey Bulmadı Sistem Boştayken Heşeyi Kapatıyorken %20 bellek kullanımı var discord steam fln açınca ama oyun açmayınca %50 60 arası oluyor oyun açınca drop girmeye başlıyor sorunum gerçekten canımı sıkmaya başladı ne yapsam düzeltemiyorum her oyunda drop giriyor fps düşüyor