Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ama başkasının Microsoft hesabını girdimMicrosoft hesabıni daha önce başka bir pc ye girdin mi ?
Hayır ama başkasının Microsoft hesabını girdimMicrosoft hesabıni daha önce başka bir pc ye girdin mi ?
Arkadaşlar dalga geçmeyin ya bu PC ye çok para verdim bişey olursa biterim yaHayır ama başkasının Microsoft hesabını girdim
O zaman sebebi %99,9 bu olmalıHayır ama başkasının Microsoft hesabını girdim
Napmam lazımO zaman sebebi %99,9 bu olmalı
Kanka sen çoktan bitmissinArkadaşlar dalga geçmeyin ya bu PC ye çok para verdim bişey olursa biterim ya
Merak etme pc yazılım üzerinden bir zarar geleceğini sanmam hatta Neredeyse imkansızArkadaşlar dalga geçmeyin ya bu PC ye çok para verdim bişey olursa biterim ya
Kısacası Bilgisayarındaki Duvar kağıdı kendi kendine değişmiş arkadaş komik olabilmek ve dikkat çekebilmek adına bu saçma ''bilgisayarım animeci oldu'' başlığını yazmış yani çokta şey etmeyin arkadaşın sorunları olabilir.Animeyle alakam yok PC yi kapatın sabah baktım boyle olmuş ne alaka daha yeni aldım virüs bulaşma ihtimali varmı görev yöneticisijdrn çince bı uygulama vardı sonlandırdım hemen yardım edecek varmı
Eğer başka hesabın yoksa yeni bir Microsoft hesabı aç ve oradan giriş yapNapmam lazım
Anime çizgi filmdir de giderAnimeyle alakam yok PC yi kapatın sabah baktım boyle olmuş ne alaka daha yeni aldım virüs bulaşma ihtimali varmı görev yöneticisijdrn çince bı uygulama vardı sonlandırdım hemen yardım edecek varmı
Yada sadece wallpaper değişmiştirEğer başka hesabın yoksa yeni bir Microsoft hesabı aç ve oradan giriş yap
Kanka öyle bişey değil ya animeyle bende hep dalga geçiyordum birden bunu görünce şok oldum bilgisayara Steam epic ubisoft gibi yerlerden başka bişey de indiremedimKısacası Bilgisayarındaki Duvar kağıdı kendi kendine değişmiş arkadaş komik olabilmek ve dikkat çekebilmek adına bu saçma ''bilgisayarım animeci oldu'' başlığını yazmış yani çokta şey etmeyin arkadaşın sorunları olabilir.