Neler Yeni

Bilgisayarım Bazen Açilıyor Bazen Açïlmıyor

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Bilgisayarı gece kapatıyorum sabah açmak istediğimde siyah ekranla karşılaşıyorum. Bios pili çıkartıp takıyorum RAM söküp takıyorum bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açılınca kapatana kadar sorunsuz çalışıyor ama kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda yine siyah ekran alıyorum.
Sistem özellikleri;
GTX660
AMD FX-6100
GİGABYTE GA-780-T-D3L rev3.1
8 GB Kingston DDR3 RAM

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Aslan
Bilgisayarı gece kapatıyorum sabah açmak istediğimde siyah ekranla karşılaşıyorum. Bios pili çıkartıp takıyorum RAM söküp takıyorum bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açılınca kapatana kadar sorunsuz çalışıyor ama kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda yine siyah ekran alıyorum.
Sistem özellikleri;
GTX660
AMD FX-6100
8 GB Kingston DDR3 RAM
sebebini bimiyorum ama geçmiş olsun bana olsa kanser olurdum galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kadiks neden kızgın attın

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kadiks neden kızgın attın
Boş yorum kasma çabana. Senden yardım isteniyor sırf yorum kasmak için yorum yapıyorsun. Ona kızgın attım. Lütfen buna cevap yazma.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Aslan
Boş yorum kasma çabana. Senden yardım isteniyor sırf yorum kasmak için yorum yapıyorsun. Ona kızgın attım. Lütfen buna cevap yazma.
boş yorum kasma diye bir şey yok ben cevap yazmak istedim ve yazdım yorum kasmak istesem şuan silverdım zaten bunu geçtim ve ben istediğim yere kurallar içerisinde mesaj yazarım afedersinde sanane bundan neyse...

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
boş yorum kasma diye bir şey yok ben cevap yazmak istedim ve yazdım yorum kasmak istesem şuan silverdım zaten bunu geçtim ve ben istediğim yere kurallar içerisinde mesaj yazarım afedersinde sanane bundan neyse...
Anlaşıldı. Foruma bir v...t daha gelmiş. Hoş geldin diğerlerinin arasına. Yerin hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Aslan
Anlaşıldı. Foruma bir v...t daha gelmiş. Hoş geldin diğerlerinin arasına. Yerin hayırlı olsun.
Velet diye bir şey yok velet diyenin aklını sorgularım zaten neyse bu arada 15 yaşındayım

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
  • Hahaha
Reaksiyonlar: baid

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
aynen profil fotondan da belli oluyo neyse fazla uzatmicam bb
halbuki ben seni profil fotoğrafına göre değil davranışlarına göre yargılamıştım.
Profil fotoğrafım bir çizgifilm karakteri oluyor olabilir. Forumda bir çok insanda var bu benden büyük olanlar da var. Yaşımın da 19 olması dışında sorun yok :D komiksin.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
GPU'yu mu temizledin? PCI yuvasına tam oturtamamış olabilirsin.

halbuki ben seni profil fotoğrafına göre değil davranışlarına göre yargılamıştım.
Profil fotoğrafım bir çizgifilm karakteri oluyor olabilir. Forumda bir çok insanda var bu benden büyük olanlar da var. Yaşımın da 19 olması dışında sorun yok :D komiksin.
aynen profil fotondan da belli oluyo neyse fazla uzatmicam bb
Kızlar kavga etmeyin, lütfen konu ile alakasız mesajlar konunun çok dışına çıkıyorsunuz.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Benim arkadaşımda fx6100 ile benzer sorunları yaşıyor diyebilirim. Oyunlar da vb kapanma oluyor mu sende ?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sistem özellikleri;
GTX660
AMD FX-6100
8 GB Kingston DDR3 RAM
Driver kaynaklı dıye düşünüyorum
Ddu rehberini yapınız
Daha sonra
Bu driveri indirin

Top Bottom