Neler Yeni

Bilgisayarım bi anda yavaşladı

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Arkadaşlar laptopu yeni almıştım markası acer gaming laptop dün bilgisayarı kapattım bugün açtığımda bir yavaşlık sezdim normalde açılması 5-6sn sürüyordu bu sefer 30 sn de açıldı ve açıldıktan sonra görev çubuğu 30 sn sonra geldi ayrıca mouse imlecide donuyordu dedim acaba virüs mü bulaştı tarama yaptım bir şey çıkmadı yardımcı olcak var mı?

man a man

80+ Bronze
Windows ilk yüklendiğinde birsürü güncelleme yapar muhtemelen bundan kaynaklı. Sorun devam ederse format at gene olmazsa donanımsal bi sorun vardır

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Mert ash
Arkadaşlar laptopu yeni almıştım markası acer gaming laptop dün bilgisayarı kapattım bugün açtığımda bir yavaşlık sezdim normalde açılması 5-6sn sürüyordu bu sefer 30 sn de açıldı ve açıldıktan sonra görev çubuğu 30 sn sonra geldi ayrıca mouse imlecide donuyordu dedim acaba virüs mü bulaştı tarama yaptım bir şey çıkmadı yardımcı olcak var mı?
ssd arızalı olabilir

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Mert ash
crystaldiskinfo indirip bakabilirsiniz hocam ama kesin bir sonuç vereceğini düşünmüyorum başka ssd takıp nasıl açıldığına bakmanız daha iyi olabilir sorun ssdde değilse iyi bir bilgisayarcıya götürmenizde fayda var

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
crystaldiskinfo indirip bakabilirsiniz hocam ama kesin bir sonuç vereceğini düşünmüyorum başka ssd takıp nasıl açıldığına bakmanız daha iyi olabilir sorun ssdde değilse iyi bir bilgisayarcıya götürmenizde fayda var
sağolun hocam bi indireyim onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,335
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom