Neler Yeni

Bilgisayarım Birden Çok Yavaşladı ve CPU %100 Çalışıyor

Fatih576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fetih Kaya
Merhaba, bilgisayarım normal hızında çalışırken 2 hafta boyunca hiç açmadım ve 2 hafta sonunda açtığımda bilgisayarımın çok yavaşladığını gördüm. Açılışta çok yavaş açılıyor ve siyah ekran veriyor açıldıktan sonra hiçbir şey yapmadığım halde CPU %100 çalışıyor ve bilgisayarım çok yavaş. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir; ne yapmalıyım?

Hasan15

80+
Bende aynı sorunu yaşamaştım .Kaynağını tespit edemediğim bir program cpu nun tamamını kullanıyordu. fortmat attım sorun çözüldü

Fatih576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fetih Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs taraması yapabilirsiniz.
Virüs taraması yaptım fakat hiçbir sonuç çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı sorunu yaşamaştım .Kaynağını tespit edemediğim bir program cpu nun tamamını kullanıyordu. fortmat attım sorun çözüldü
Format atmak istediğim son seçenek ancak başka yol bulamazsam ben de format atacağım

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Virüs taraması yaptım fakat hiçbir sonuç çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format atmak istediğim son seçenek ancak başka yol bulamazsam ben de format atacağım
format yerine sıfırlama deneyin, bazı dosyaları siliyor ama bazıları kalıyor diye hatırlıyorum

Jokester

80+ Bronze
senin pcyi madenci yapmışlar galiba baret de takmış olabilir. cpuyu ney kullanıyor yaz bakalım.

Fatih576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fetih Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin pcyi madenci yapmışlar galiba baret de takmış olabilir. cpuyu ney kullanıyor yaz bakalım.
CPU'yu kullanan uygulamalar sürekli ve her gün değişiyor yani tek bir uygulama kullanmıyor.

Fatih576

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fetih Kaya
Başka yapabileceğim bişey yok mu çünkü crackladığım ve lazım olan çok program var bu yüzden format atmak veya sıfırlamak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116
Üyeler
167,254
Son üye
neso50
Top Bottom