Bilgisayarım böyle iyi mi??

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Sistemim imzada yazıyor. Ama sorum şu mousemi yani steelseries rival 3 wireless ı satmak istiyorum ama belli ki satılmayacak. O yüzden galiba kullanacağım. Altına obsidiyen skatez alsam fark eder mi? Mousepadim control odaklı. Sizce rival 3 wireless yeterli mi? Rival 3 ü satıp yerine scyrox v8 ve blade x mousepad alacaktım. Çoğunlukla cs oynuyorum.

Ekler

• 1000009835.webp
    1000009835.webp
    290.4 KB · Hit: 54
  • 1000009832.webp
    1000009832.webp
    537.9 KB · Hit: 51
Sistemim imzada yazıyor. Ama sorum şu mousemi yani steelseries rival 3 wireless ı satmak istiyorum ama belli ki satılmayacak. O yüzden galiba kullanacağım. Altına obsidiyen skatez alsam fark eder mi? Mousepadim control odaklı. Sizce rival 3 wireless yeterli mi? Rival 3 ü satıp yerine scyrox v8 ve blade x mousepad alacaktım. Çoğunlukla cs oynuyorum.
şu masa benim dikkatimi çekti sana ricam bu masayı int denmi aldın? aldıysan link ata bilirmisin

4070s + 7500f = A620 :hoba: :hoba:

400 ıps 18k dpi var kardom cs2 için gayet kafi kardom yani
Vxe r1 alabilirim. Mantıklımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu masa benim dikkatimi çekti sana ricam bu masayı int denmi aldın? aldıysan link ata bilirmisin

Sallanma var ama fiyatına göre iyi bence bütçen varsa ikea gibi yerlere bak bence.

4070s + 7500f = A620 :hoba: :hoba:
Kötümü iyi mi?? Övdün mü sövdün mü😃

Sallanma var ama fiyatına göre iyi bence bütçen varsa ikea gibi yerlere bak bence.

Valla bende ne yaptığımı bilmiyorum her bktan uyarı attıkları için 4070se para verene kadar b650 alsaydın bari en azından düzgün bir am5 geçişi olmuş olurdu sistemdeki parçaların yarısı gereksiz pahalı

Valla bende ne yaptığımı bilmiyorum her bktan uyarı attıkları için 4070se para verene kadar b650 alsaydın bari en azından düzgün bir am5 geçişi olmuş olurdu sistemdeki parçaların yarısı gereksiz pahalı
Ben çok memnunum. Pahalı olabilir ama yapacak bir şey yok. Bana ömürlük yeter.

kasanın içinde wc mi yazıyor

bende bunun 2 raflı versiyonu var almaz olaydım hem sallanıyor hem derinlik kısa
masa şimdilik bende idare ediyor bu salanma seninkinde daha fazla ola ilerde çünkü rafı yok demirler desen incecik

Gayet iyi 12v rgb led alıp masa kenarlarına çekerseniz ekran ışığını kırıp gözünüzü rahatlayabilirsiniz. Ben PC başında en az 10 saat geçirdiğim için bir çok yerde ambiyans ışığı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,633
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri