Bilgisayarım çok geç başlıyor

Mgkmn8

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Laptobumu çalıştırma tuşuna bastığımda dakikalarca ışığı yanıp bekliyor fanları çalışıyor ama görüntü gelip bir türlü başlamıyor. bir süre ellemezsem bir noktadan sonra açılıyor. biosa girmeye çalışıyorum çalıştırdıktan sonra delete tuşuna basıyorum ama dakikalarca beklesemde hiçbir şey olmuyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ramler DDR5 mi?

Normal o zaman, DDR5 tüm sistemler tuşa basılınca ışıkları yanar yaklaşık 40 sn bir şey görmezsin ekranda.
ama biosa dahi giremiyorum. dd5 lerin problemi buysa çok saçma değil mi sizce de ? saçma bir yavaşlık bu

DDR5 böyle nazlı bir arkadaş, dediğim gibi ekranda hiçbirşey göremezsin biraz, bios yükleme ekranını da görmezsin. Geri kalanda sorun yoksa boşver gitsin.

DDR5 böyle nazlı bir arkadaş, dediğim gibi ekranda hiçbirşey göremezsin biraz, bios yükleme ekranını da görmezsin. Geri kalanda sorun yoksa boşver gitsin
biosa girip format atmam gerekiyor, ssd takıcam ekstradan.. nasıl yapacağım bunları

biosa girip format atmam gerekiyor, ssd takıcam ekstradan.. nasıl yapacağım bunları
Eğer sadece SSD takmak istiyorsan format atmana gerek yok, ama eğer olan diske format atacağım diyorsan bir windows kurulum flashbelleği yap, boot sırasında 1. Sıraya o flashı koy, formatla gitsin.

Monster Tulpar T7 V21.9 bilgisayarım bir işe yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer sadece SSD takmak istiyorsan format atmana gerek yok, ama eğer olan diske format atacağım diyorsan bir windows kurulum flashbelleği yap, boot sırasında 1. Sıraya o flashı koy, formatla gitsin.
Evet hemfikiriz ama problem şu ki boot sırasına asla geçemiyorum. başlattığımda del tuşuna basmaya başladığımda bilgisayar kati bir şekilde açılmıyor. kapatıp tekrar starta basıp hiç bir tuşa basmazsam bir kaç dakika sonra açılıyor normal şekilde.. kafayı yiyeceğim

Monster Tulpar T7 V21.9 bilgisayarım bir işe yarar mı bu bilgi bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hemfikiriz ama problem şu ki boot sırasına asla geçemiyorum. başlattığımda del tuşuna basmaya başladığımda bilgisayar kati bir şekilde açılmıyor. kapatıp tekrar starta basıp hiç bir tuşa basmazsam bir kaç dakika sonra açılıyor normal şekilde.. kafayı yiyeceğim
Servisine yollanma vakti gelmiş diye düşünüyorum.

Geri