bilgisayarım cok kasıyor

serhat26

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaslar kusura bakmayıun bu konuyla ılgılı cok konu actım. dun pubg mobilde az öncede cs go da kastı pc. r5 3600 ve inno3d 2060 super var.
eksik bişeyler mi yaptım da kasıyor anlamadım. cs go da max 200 fps aldım. ama yinede kasyıor. virüs girme ihtimali varmı sizce? napmalıyım

Arkadaslar kusura bakmayıun bu konuyla ılgılı cok konu actım. dun PUBG mobilde az öncede cs go da kastı PC. r5 3600 ve inno3d 2060 super var.
eksik bişeyler mi yaptım da kasıyor anlamadım. cs go da max 200 fps aldım. ama yinede kasyıor. virüs girme ihtimali varmı sizce? napmalıyım
kardeşim nedenini bilmiyorum ama uğraş sıkıntı büyük.Benim GT 710 da bile pubg mobile az kasıyor ve csgo da 150 fps alıyorum

Arkadaslar kusura bakmayıun bu konuyla ılgılı cok konu actım. dun PUBG mobilde az öncede cs go da kastı PC. r5 3600 ve inno3d 2060 super var.
dostum öncelikle ısı değerline bak normalmı değilmi macunlarını yenile driverleri otomatik yüklediysen sıkıntı olmuştur manuel yükle

Cs:go da düşük FPS alman normal ama diğerlerini bilmiyorum.
Cs:go yeni oyun motoru için hazırlık yapıyorlar doğal olarak eski oyun motoruna olan stabillik bozuruyor.
Driverlar güncel mi?
Nvidia Experience yüklediniz mi?

PUBG Mobile bildiğiniz üzere bir emülatör üzerinden oynanıyor. Emülatörlerin verimliliği gerçekten iyi değil. Isı değerlerinizi takip edin, driverları güncelleyin.

kardeşim nedenini bilmiyorum ama uğraş sıkıntı büyük.Benim GT 710 da bile PUBG mobile az kasıyor ve csgo da 150 fps alıyorum
ayne aga masasustunde bile pc kasıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PUBG Mobile bildiğiniz üzere bir emülatör üzerinden oynanıyor. Emülatörlerin verimliliği gerçekten iyi değil. Isı değerlerinizi takip edin, driverları güncelleyin.
sanırım otomatik yukledııgımden doalşyı oldu. nasıl duzeltcem soylermısınız

Cs:go da düşük FPS alman normal ama diğerlerini bilmiyorum.
Cs:go yeni oyun motoru için hazırlık yapıyorlar doğal olarak eski oyun motoruna olan stabillik bozuruyor.
Driverlar güncel mi?
Nvidia Experience yüklediniz mi?
nvidia experince yukledım. chip set ve ekran kartı harıcınde tum driverleri otomatik yukledım. suan sana yazarken bile pc kasıyor. fareyı oynatırken takıla takıla hareket edıyor

ayne aga masasustunde bile PC kasıyor

Nvidia experince yukledım. chip set ve ekran kartı harıcınde tum driverleri otomatik yukledım. suan sana yazarken bile PC kasıyor. fareyı oynatırken takıla takıla hareket edıyor
Görev yöneticisinden takip eder misin işlemciyi fazla kullanan veya rami dolduran bir uygulama var mı diye.

Nvidia experince yukledım. chip set ve ekran kartı harıcınde tum driverleri otomatik yukledım. suan sana yazarken bile PC kasıyor. fareyı oynatırken takıla takıla hareket edıyor
Disk kullanımı kaç?

Kankam msı afterburner gibi uygulamalar ile ısı değerini kontrol et hatta stres testine sok bilgisayarı ve ortalama sıcaklığını paylaş bizimle bizde olması gereken sıcaklık fps değerlini paylaşırız olmadı driverlerını kontrol et eksik vs varmı en kötü ihtimal aldığın yere yazarsın bu gibi sorunlar var bilgisayarı yollarsın sonra adamlar kontrol eder düzeltip yollar merak etme her türlü paran cebinde kalırsın (yani zarara girdim vs olmaz)

Driver Booster mı kullandın?

Kankam msı afterburner gibi uygulamalar ile ısı değerini kontrol et hatta stres testine sok bilgisayarı ve ortalama sıcaklığını paylaş bizimle bizde olması gereken sıcaklık fps değerlini paylaşırız olmadı driverlerını kontrol et eksik vs varmı en kötü ihtimal aldığın yere yazarsın bu gibi sorunlar var bilgisayarı yollarsın sonra adamlar kontrol eder düzeltip yollar merak etme her türlü paran cebinde kalırsın (yani zarara girdim vs olmaz)
kanka msı ıle baktm sıcaklıklarda skntı yok 55 60 derecelerde gezıyor işlemcı ve ekran kartı. illa yardıomcı olurlar ama skntı bende driver booster ile kullandm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,517
Üyeler
187,693
Son üye
Ardacan60
Geri