Neler Yeni

Bilgisayarım da ki donma sorunu Acill

Zpyhrana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar yazılım ve donanım. C# & Python
Instagram
benemreadam
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarimda donma sorunu var once neden olabilecegini aciklayayim artik ben isin icinden cikamadin yardiminiza ihtiyacim var.
Bilgisayarimda 240gb ssd win 10 kurulu 3 tb hdd var oyunlari yuklerim
Battlefield 5 aldim ve yukle tusuna bastim tabii ki hddye yukletiyorum. 1 saat oldu baktigimda download error diye yazi cikti arastirdim cozum bulamadin daha sonra sinirlendim pc yi kapat dedim ve disariya ciktim 2 saat gectikten sonra geldim pc yi acayim tekrar deneyeyim diye, pc hâla kapatiliyor yazisinda kalmis kapanmamis. Daha sonra psunun guc tusunu kapattim aradan bir gun gecti ise gittim geldim. Acayim dedim tekrar pc yi actim tekrar bf5 yuklemek icin origub sildim geri yukledim bf5 i yujle dedim bilgisayarda bi donmalar olmaya basladi zar zor yuklemeyi iptal ettim pc komple dondu. Tekrar kapattim actim zor acildi oysaki 40sn de aciliyor ssd ile. Bir klasor olusturmak icin sag tik yaptim yine dondu, yine bir sekilde gorev yoneticisini acrim ve hdd 100de 100 olmus ama hicbirsey acik degil birde. Gtx1060 3gb ekran kartim var ama girev yoneticisinde gpu 0 diye gisteriyor hicbirsey yapamiyorum suanda yardiminiza ihtiyacim var. Harflerde sıkınti olduysa affola parmagim kesik zor yazdim kb.

Ekler

• 20210807_144222.jpg
    20210807_144222.jpg
    3.7 MB · Hit: 59

Penguen

80+ Silver
Crack oyun yükledin mi? Virüs olabilir. Malwarebytes veya Kaspersky falan indirip tarat bir.

Zpyhrana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
benemreadam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet crack oyun mevcut bilgisayarda bir de win10 crack yapmak sıkıntı yaparmı ben ondanda şuphelendim.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Zpyhrana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
benemreadam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maddi durumum iyi olmadigi icin 300tl lik oyun yerine crack tercih ettim cracklerle pek alakam yok aslinda. Ne zararlari oldugunu yeni ogreniyorum acikcasi ne yapmam gerektigi hakkinda bilgi verirseniz mutlu olurum. Pcye format atip bir web sitesinden win 10 pro key almayi dusunuyorum sizce bu mantiklimi yani gercekten orjinalmi yapiyor yoksa gecici keymi veriyor
Kanka hem crack oyun yüklemişsin hem de bilgisayar donmuş diyorsun

Atnica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tuna
Maddi durumum iyi olmadigi icin 300tl lik oyun yerine crack tercih ettim cracklerle pek alakam yok aslinda. Ne zararlari oldugunu yeni ogreniyorum acikcasi ne yapmam gerektigi hakkinda bilgi verirseniz mutlu olurum. Pcye format atip bir web sitesinden win 10 pro key almayi dusunuyorum sizce bu mantiklimi yani gercekten orjinalmi yapiyor yoksa gecici keymi veriyor
amazon prime da bedava bf 5 ordan almak yerine crack indirmen garip onun dışında virüs taraması yap eğer hala düzelmesse sıfırla pc yi

Ratorest

80+ Silver
Para vermene gerek yok buradan ücretsiz yapabilirsin
https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Evet crack oyun mevcut bilgisayarda bir de win10 crack yapmak sıkıntı yaparmı ben ondanda şuphelendim.
crackli her şeyi silip format atmanızı öneririm windows 10 u ücretsiz etkinleştirme ile alakalı bir konu var zaten bf5 de amazon primede var amazon primede ilk ay bedava

Zpyhrana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
benemreadam
Suanda virus taramasi yapiliyor ve bf5 i amazon prime dan aldim ama yuklerken bir sıkıntı oldu o olay da bir ayrı konu aslinda. Origin kuruldu c ye bf5 i d ye kurmak istedigimde 5 gb indirdikten sonra download error diye mesaj geliyor ve tekrar bastan basliyor sebebi nedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,087
Üyeler
165,634
Son üye
maceyaRd
Top Bottom