Neler Yeni

Bilgisayarım da nasıl ekran görüntüsü alabilirim?

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Arkadaşlar masaüstü pc de bazen görüntü almak istediğim anlar oluyor ama ekran görüntüsü alamıyorum. PrtSc tuşu var. Tuş çalışıyor ama basınca bir tepki olmuyor resim falan da gelmiyor. Sadece şöyle bir yol keşfettim windows logosu- shift ve s ye basıp üstte çıkan yerden tam ekran a basıyoruz sağ da bildirim geliyor tıklayıp giriyoruz ve kaydediyoruz ama bu da anlık alınması gereken görüntüler için geç kalmama sebep oluyor. Nasıl hızlı bir şekilde ss alabilirim?

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
windows tuşu + shift + s

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Win tuşu + prtsc 'ye bastığında alıyor ekran resmi.
aynen windows tuşu ile beraber PrtSc ye basınca hızlı bir şekilde aldı görüntüyü teşekkür ederim. Ben sadece PrtSc ye basınca alıyor zannediyordum.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar masaüstü pc de bazen görüntü almak istediğim anlar oluyor ama ekran görüntüsü alamıyorum. PrtSc tuşu var. Tuş çalışıyor ama basınca bir tepki olmuyor resim falan da gelmiyor. Sadece şöyle bir yol keşfettim windows logosu- shift ve s ye basıp üstte çıkan yerden tam ekran a basıyoruz sağ da bildirim geliyor tıklayıp giriyoruz ve kaydediyoruz ama bu da anlık alınması gereken görüntüler için geç kalmama sebep oluyor. Nasıl hızlı bir şekilde ss alabilirim?
windows 10 ise windows+shift+s

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
PrtSc sayfanın tamamını alır.
Win+Shift+S istediğin yeri kırpıp orayı alır.

Top Bottom