tüm kabloları önce kontrol edin2 sene önce itopyadan aldığım da sistem 2 bugün ilk defa açılmadı herşeyi denedim ama olmuyor
Açma tuşuna bastığımda hiç bir hareketlilik yok sebebi nedir lütfen yardım edin
pc nin ısınma sorunu var mıydı ?hepsini kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok kasanın içindeki ekran kartı ışığı anakart ışığı vb yanıyor ama açma tuşuna bastığımda tık yok
Hayır yani hiç uzun süre boş bile kalmadı hergünde prize takılıydı daha dün kullandımUzun haftalar prize bağlamadan durduysa bios pili bitmiş olabilir. Düşük bir ihtimal ama kontrol etmekte fayda var. Bios pili bittiğinde pc açılmayabiliyor.
Yoktu çalışırken gayet iyi çalışıyordupc nin ısınma sorunu var mıydı ?
evet saatlerdir herşeyi denedim prizede takılıbelki saçma gelecek ama fişleri prize taktın mı
nasıl kontrol edebilirimRame bak kardeşim rame
monitöre anakarttan bağlamayı dener misin belki ekran kartında bir sorun vardırHayır yani hiç uzun süre boş bile kalmadı hergünde prize takılıydı daha dün kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoktu çalışırken gayet iyi çalışıyordu
evet saatlerdir herşeyi denedim prizede takılı
rami almadan önce elini toprakla statik elektrik yüzünden bozulma ihtimali var sonra eline temiz bir silgi al (bilfiğimiz silgi) uçlarını nazikçe temizle üstünde parça kalmadığından emin ol geri tak belki ramden dolayıdırHayır yani hiç uzun süre boş bile kalmadı hergünde prize takılıydı daha dün kullandım
nasıl kontrol edebilirim
anakartın üzerinde bir görüntü girişi olması lazım vga hdmı vs ekran kartına takmak yerine ona takarsan işlemcinin ekran kartını kullanırsınyani denerim ama nasıl yapacağım hakkımda bilgim yok örnek video felan atabilirmisiniz
deniyorum hepsini şimdirami almadan önce elini toprakla statik elektrik yüzünden bozulma ihtimali var sonra eline temiz bir silgi al (bilfiğimiz silgi) uçlarını nazikçe temizle üstünde parça kalmadığından emin ol geri tak belki ramden dolayıdır
anakartın üzerinde bir görüntü girişi olması lazım vga hdmı vs ekran kartına takmak yerine ona takarsan işlemcinin ekran kartını kullanırsın
kasada hıc rame dokunmadıysan gerek yok hanı ıcını acımıssındır merak edıpHayır yani hiç uzun süre boş bile kalmadı hergünde prize takılıydı daha dün kullandım
nasıl kontrol edebilirim
diye dusunmustumkasada hıc rame dokunmadıysan gerek yok hanı ıcını acımıssındır merak edıp
yandıysa buyuk sorun ben dıyım de yanmamıstır buyuk ıhtımalle demonitöre anakarttan bağlamayı dener misin belki ekran kartında bir sorun vardır