Neler Yeni

Bilgisayarım durduk yere mavi ekran verdi ve format dahi atamiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlhan Yurdseven
Merhaba,lütfen yardımcı olun. Oyun oynarken yemek yemek için kalktım. Pc açıktı geldiğimde kapanmıştı bende uyku modu heralde diyip açtım "Otomatik onarım başlatıyor" dedi baya bi uğraştım geliştirme seçeneklerinden sıfırlama yaptım olmadı. En son arkadaşım usb format at dedi usb format hazırladım herseyi doğru yapmama rağmen mavi ekran verdi. SSD çıkardım olmadı hdd çıkardım olmadı ikisini çıkardım yine de mavi ekran verdi. Bana bi yardımcı olun lütfen en son tamircisi vericem ama kaç para ister allah bilir. Lütfen anlayan birisi cevap versin. Teşekkür ederim.

ConquerorXIV

80+ Gold
Merhaba,lütfen yardımcı olun. Oyun oynarken yemek yemek için kalktım. Pc açıktı geldiğimde kapanmıştı bende uyku modu heralde diyip açtım "Otomatik onarım başlatıyor" dedi baya bi uğraştım geliştirme seçeneklerinden sıfırlama yaptım olmadı. En son arkadaşım usb format at dedi usb format hazırladım herseyi doğru yapmama rağmen mavi ekran verdi. SSD çıkardım olmadı hdd çıkardım olmadı ikisini çıkardım yine de mavi ekran verdi. Bana bi yardımcı olun lütfen en son tamircisi vericem ama kaç para ister allah bilir. Lütfen anlayan birisi cevap versin. Teşekkür ederim.
ramlerden olabiliyor onları bir kontrol et söküp diğer slotlara tak bios resle

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlhan Yurdseven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Şuan Windows'a erişebiliyor musun?

ConquerorXIV

80+ Gold
Yok aynı marka ikiside 16 gb toplam yani onu anlatmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Affınıza sığınarak biosa girdiğimde ordan yapabilir miyim resetlemeyi?
evet f1 bas orda default için f7 olması lazım seçip f10 yaptığında reslenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlhan Yurdseven
Şuan Windows'a erişebiliyor musun?
Yok hocam hiçbir şekilde erişemiyorum. Normal bir şekilde açtığım zaman otomatik onarım başlatılıyor diyo ve ya mavi ekran veriyo ya kapanıp tekrar açılıyo ya da klavye ve mouse den gücü kesiyo ve ekran gelmiyor.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Yok aynı marka ikiside 16 gb toplam yani onu anlatmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Affınıza sığınarak biosa girdiğimde ordan yapabilir miyim resetlemeyi?
yedek pc veya yakınında pc varsa memtest86 testi var nasıl yapıldığıda anlatılıyor. izleyip yapabilirmisin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Yok hocam hiçbir şekilde erişemiyorum. Normal bir şekilde açtığım zaman otomatik onarım başlatılıyor diyo ve ya mavi ekran veriyo ya kapanıp tekrar açılıyo ya da klavye ve mouse den gücü kesiyo ve ekran gelmiyor.
Tüm sistemini yazar mısın? Depolama birimlerinin hepsini belirtirsen sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İlhan Yurdseven
Tüm sistemini yazar mısın? Depolama birimlerinin hepsini belirtirsen sevinirim.
Tabi hocam şöyle belirteyim

● AMD RYZEN 5 1600af 12nm 3.6GHZ AM4+ 65W CPU
● GIGABYTE A320M H AM4 Anakart
● Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4GB. GDDR6128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı
● XPG 2x8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
● ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5¨ Disk (520MB Okuma / 450MB Yazma)
● Performax Hellfire Siyah Temperli CamRGB ATX 550W 80+
● SEAGATE HDD 500GB STR2009 SATA,AF
● Samsung HDD 380 GB

*NOT: Sondaki 2 harddisk önceki bilgisayarımdan kalma, 1 senden fazladır bu pc de kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom