Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM EN UFAK ŞEYDE DONUYOR

Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar selam,

Bilgisayarımda en ufak 1 internet sekmesi açtığım zamanda bile donma yaşıyorum.
Sistemimde işlemcim ryzen 5 5600
2x8 16 gb ram var 3600 mhz ddr4
geforce 4060
sistemim böyle dizili
1-2 ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu ama şu an inanılmaz bir performans düşüklüğü seziyorum. Dediğim gibi performans düşecek ama 1 internet sekmesi açtığımda bile ekranım donuyor. Öyle bir donam ve yavaşlık.
Bilgisayar ve test işlerinden çok anlamam ama bana şu garip geldi sizle de ekran görüntüsünü paylaşmak istedim. Teşhis veya çözüm sunabilecek varsa çok sevinirim çünkü artık dayanılmaz bir hal almaya başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorum şuradaki cpu ve bellek kullanımı.. çok garip değil mi?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    344.8 KB · Hit: 55
bilgisayarda virüs var gibi bilinmedik bir yerden dosya veya crack oyun indirdin mi ?

bilgisayarda virüs var gibi bilinmedik bir yerden dosya veya crack oyun indirdin mi ?
açıkçası pc kardeşimdeydi, indirmiş olma ihtimali yüksek.. bu boyle bir sorun doğurur mu? Format atmayı bile bilmiyorum çözümün nedir

açıkçası pc kardeşimdeydi, indirmiş olma ihtimali yüksek.. bu boyle bir sorun doğurur mu? Format atmayı bile bilmiyorum çözümün nedir
İlk olarak Kaspersky veya bitdefender indirin ve tarama yapın sonra konuşuruz o kısmı

hocam malwarebytesi orijinal sitesinden indirip komple tarama yaptırın sorun bulamaz ise temiz kurulum şart gibi ramin kullanımı hadi neyse de cpu %100 olması hiç normal değil

İlk olarak Kaspersky veya bitdefender indirin ve tarama yapın sonra konuşuruz o kısmı
3 adet AV ile tarama yap arkadaşın önerdikleri de süperdir aklıma gelmediği içni söylemedim.

hocam malwarebytesi orijinal sitesinden indirip komple tarama yaptırın sorun bulamaz ise temiz kurulum şart gibi ramin kullanımı hadi neyse de cpu %100 olması hiç normal değil
tamam taramayı yapıp burada sizleri bilgilendireceğim tekrardan.

oha whatsapp kuşş :oops:o.O2 , hocam kaspersky , malwarebytes ve bitdefender bu 3 AV ile tarama yapın üçüde bir şey bulamaz ise temiz kurulum yapın.
kaspersky ile tarama yapacaksa şu kodu kullanarak yapsin kaspersky plus u 90 gun bedava veriyor normali hiçbişey bulmaz
3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

3 adet AV ile tarama yap arkadaşın önerdikleri de süperdir aklıma gelmediği içni söylemedim.
bitdefender i indirdim bir deneyip sonucu sizlerle paylaşacağım

hocam bitfender ile deneme yaptım önce çözülememiş tehditler 1 dedi, sonra 2 çözülmüş tehditler oldu ama sonucunda hala cpu kullanımı yüzde yüz gözüküyor..

Antivirüs programı kullanmayı deneyin yoksa format internetten izleyerek yaparsınız kolay zaten
hocam bitfender ile deneme yaptım önce çözülememiş tehditler 1 dedi, sonra 2 çözülmüş tehditler oldu ama sonucunda hala cpu kullanımı yüzde yüz gözüküyor..

Ekler

• ekran2.PNG
    ekran2.PNG
    1.3 MB · Hit: 21
  • ekran2.PNG
    ekran2.PNG
    1.3 MB · Hit: 20
  • ekran2.PNG
    ekran2.PNG
    1.3 MB · Hit: 20
Son düzenleme:
tammdır hocam şimdi malwarebytes ile deneyin bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,943
Üyeler
184,083
Son üye
yasin2153
Geri