Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım Eski Performansını Kaybetti

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Kömez
Merhabalar efenim, misafir gelen enişteme bilgisayarımı kullanmasına izin verdim. Rise Online ve değişik programlar falan indirmiş (pc'ye uzaktan erişim vb.) ve o gün bugün eski performansını alamıyorum. Birçok oyunda performans düşüşünü net bir şekilde fark ettim. Mesela Valorant'ta 200 fpslere kadar çıkardım ancak şuan ortalam 80 fps alabiliyorum. İlk olarak bilgisayarı sıfırladım ancak yine değişen bir şey olmadı. Anakartın BİOS güncellemelerini ve AMD uygulamalarından da güncellemeleri yaptım ve sonuç yine değişmedi. Sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayarımın özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
Ekran Kartı: GİGABYTE RX 580 8GB
Anakart: GİGABYTE B450M S2H
RAM: XPG Spectirix 2x8 3000MHZ
PSU: Corsair 550w 80+
SSD: Crucial BX500 480GB

jımalya

80+ Bronze
enistene sor pc ye birsey yaptinmi de bi sikinti var de

jımalya

80+ Bronze
Sordum ama bir şey yapmadım diyor. Kurduğu her şeyi kaldırmamı ve olmazsa sıfırlamamı söyledi.
sifirladiktan sonra oyun ayarlari falan degismistir belki o yuzden fps dusmustur

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Merhabalar efenim, misafir gelen enişteme bilgisayarımı kullanmasına izin verdim. Rise Online ve değişik programlar falan indirmiş (pc'ye uzaktan erişim vb.) ve o gün bugün eski performansını alamıyorum. Birçok oyunda performans düşüşünü net bir şekilde fark ettim. Mesela Valorant'ta 200 fpslere kadar çıkardım ancak şuan ortalam 80 fps alabiliyorum. İlk olarak bilgisayarı sıfırladım ancak yine değişen bir şey olmadı. Anakartın BİOS güncellemelerini ve AMD uygulamalarından da güncellemeleri yaptım ve sonuç yine değişmedi. Sorunu bir türlü çözemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bilgisayarımın özellikleri:
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
Ekran Kartı: GİGABYTE RX 580 8GB
Anakart: GİGABYTE B450M S2H
RAM: XPG Spectirix 2x8 3000MHZ
PSU: Corsair 550w 80+
SSD: Crucial BX500 480GB
indirdiği oyun virsüslü olabilir bunu geç indirdiği uzaktan erişm programı arka planda çalısıyor olabilir temiz bir format at düzelir

xTURANN

80+ Silver
Bilgisayarı windows üzerinden sıfırlamakla temiz format arasında fark vardır.
W11'deysen 10'a geçmek için bir flash bellek hazırla ve güzel bir format at. Format sonrası windows'a ilk eriştiğin zaman sadece sürüceleri güncelle ( windows update ( driver booster falan kullanma ) ) sonra pc kapa aç. Ekran kartı driver'ını güncelle. Sonra yine kapa aç. Bundan sonra ister unlost fps arttırma 2023 izle onları yap istersen kendin araştırıp yap ve performans ayarlarıyla dene.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Temiz kurulum %99 çözer

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
W11'deysen 10'a geçmek için bir flash bellek hazırla ve güzel bir format at. Format sonrası windows'a ilk eriştiğin zaman sadece sürüceleri güncelle ( windows update ( driver booster falan kullanma ) ) sonra pc kapa aç. Ekran kartı driver'ını güncelle. Sonra yine kapa aç. Bundan sonra ister unlost fps arttırma 2023 izle onları yap istersen kendin araştırıp yap ve performans ayarlarıyla dene.
W11 de iken W10 a geçmeden temiz format olmuyor mh hocam?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
Unlosta kadar güzeldi adam roblox oyununa cevirir

xTURANN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Kömez
Temiz kurulum yaptım mis gibi oldu. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,878
Üyeler
167,382
Son üye
Zen0n