Neler Yeni

Bilgisayarım Eskisine Göre Daha Yavaş Açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
Pc baslatınca baştan 33sn ama yeni aldiğimda 5 sn gibi bir sureydi eski hizina dondure bilirmiyim

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Kullandığın diske göre değişiklik gösterir,
Diskin doluluk oranına göre değişiklik gösterir,
Bilgisayardaki yüklenmiş ve silinmiş dosyaların kalıntıları da etkiler,

Yerinde olsam format atıp temiz bir kurulum ile sadece kullandığım uygulamaları ve oyunları kurup test ederdim. Eğer eski hızına dönmüyorsa büyük ihtimal kullandığın diskin ömrü azalmıştır dostum.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Pc baslatınca baştan 33sn ama yeni aldiğimda 5 sn gibi bir sureydi eski hizina dondure bilirmiyim
Şimdi bilgisyarına format atıp sadece kullanacağın programları kurup ve açılınca gelicek programları kapatırsan daha hızlı açılır ve temp'teki dosyalarıda silebilirsin(format atmazsan) ama gene bir şey değişmemişse garantiye vermeni öneririm garantisi yoksa artık ömrü kısalmıştır iyice sarılıp vedalaşın hocam :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığın diske göre değişiklik gösterir,
Diskin doluluk oranına göre değişiklik gösterir,
Bilgisayardaki yüklenmiş ve silinmiş dosyaların kalıntıları da etkiler,

Yerinde olsam format atıp temiz bir kurulum ile sadece kullandığım uygulamaları ve oyunları kurup test ederdim. Eğer eski hızına dönmüyorsa büyük ihtimal kullandığın diskin ömrü azalmıştır dostum.
70 gb bos alan var 4 aylik sanirim .vedalasmasam
Mesaj otomatik birleştirildi:

70 gb bos alan var 4 aylik sanirim .vedalasmasam silinmis butun dosyalarıda sildim

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dostum 70 gb alan yeterli olacaktır windows'un rahat çalışması için. Hız konusunda da diski formatlamanı öneririm. En son çaren bu sanırım. Çünkü 5 saniye ile 33 saniye arasında ciddi fark var.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Soner
Görev yöneticisinden açılışta çalışmaya başlayan gereksiz programları devredışı bırak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,096
Üyeler
169,670
Son üye
qsss
Top Bottom