Neler Yeni

Bilgisayarım Ethernet Kablosunu algılamıyor (Kimse bilmiyor galiba nasıl çözüldüğünü)

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya
Driver yüklemeyi denedim,Biosdan device configuration denedim,eski sürücüleri yükle denedim,format attım,w11 den w10 a geçtim,farklı kablo denedim ama bunların hiçbiri işime yaramadı gizli aygıtları göster yapıncada çıkmıyor şimdiden teşekkürler

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Tevfik
Driver yüklemeyi denedim,Biosdan device configuration denedim,eski sürücüleri yükle denedim,format attım,w11 den w10 a geçtim,farklı kablo denedim ama bunların hiçbiri işime yaramadı gizli aygıtları göster yapıncada çıkmıyor şimdiden teşekkürler
Aygıt yöneticisi>Ağ bağdaştırıcıları altındaki ethernet aygıtına tıkla. Ardından ayrıntılara girip aygıt açıklaması yazan yere tıklayıp oradan donanım kimliklerini seç. Sonra orada değer kısmındaki ilk sıradaki yazıyı kopyala ve internet tarayıcısına yapıştır.

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aygıt yöneticisi>Ağ bağdaştırıcıları altındaki ethernet aygıtına tıkla. Ardından ayrıntılara girip aygıt açıklaması yazan yere tıklayıp oradan donanım kimliklerini seç. Sonra orada değer kısmındaki ilk sıradaki yazıyı kopyala ve internet tarayıcısına yapıştır.
Çıkmıyor işte ağ bağdaştırıclarının altında yazdım yukardada

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya
1642930529955.png

Bir ekran resmi koyma şansınız var mı?

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya

Musa Dinç

80+ Bronze
Eğer doğru driverları indirdiysen doğru adımları yaptıysan arızalıdır.

Furkan991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Uzunkaya

BeKo'O

80+ Silver
Realtek sürücüsünü indirdiğiniz halde olmuyorsa ya ethernet-usb dönüştürücü alacaksınız ya da anakartı değiştireceksiniz.

Top Bottom