Neler Yeni

bilgisayarım ethernet kablosunu görmüyor

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
bilgisayara onlarca defa res attım modemi de aynı şekilde kablo kontrol ettim yarım saat önce görüyodu şimdi görmüyo sadece kablosuz bağlanabiliyorum nasıl çözebilirim

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
sürücüleri kaldırmış olabilirsin bir kontrol et bende yanlışıkla yapmış idim telefona sürücünün zip dosyasını atıp bilgisayara attımda zor kurtardım

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürücüleri kaldırmış olabilirsin bir kontrol et bende yanlışıkla yapmış idim telefona sürücünün zip dosyasını atıp bilgisayara attımda zor kurtardım
hangi sürücüler nasıl yapabilirim

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
realtek pcie gbe family controller driver windows 10
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi sürücüler nasıl yapabilirim
bu arada steelseries 5 2019 kullanıyorum memnunum steel series 3'de arkadaşım kullanıyor oda memnun ne gibi şikayetin vardıki

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
realtek pcie gbe family controller driver windows 10

bu arada steelseries 5 2019 kullanıyorum memnunum steel series 3'de arkadaşım kullanıyor oda memnun ne gibi şikayetin vardıki
sayayım
masaüstü sesini karşıya veriyor kulaklık üzerinden mikrofon kapatsam bile yükses sesle konuşunca karşıya yine gidiyor mikrofonda dip ses var kulaklığın sağ tarafında %30luk ses kaybı var ses ayarlarından sol tarafıda %30 düşürdüm öyle kullanıyorum anlayacağın sistem sesim %100 yazsa bile ben %70lik ses alıyorum

herhangi bir darbe vs almadı tamamen kendi kendine oldu garanti kabul etmiyor

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
sayayım
masaüstü sesini karşıya veriyor kulaklık üzerinden mikrofon kapatsam bile yükses sesle konuşunca karşıya yine gidiyor mikrofonda dip ses var kulaklığın sağ tarafında %30luk ses kaybı var ses ayarlarından sol tarafıda %30 düşürdüm öyle kullanıyorum anlayacağın sistem sesim %100 yazsa bile ben %70lik ses alıyorum

herhangi bir darbe vs almadı tamamen kendi kendine oldu garanti kabul etmiyor
aldığın yer muhtemelen ayıp mal satmıştır

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
aldığın yer muhtemelen ayıp mal satmıştır
mediamarkttan 0 aldım ve bu sorunu yaşayan sadece ben değilim forumlarda onlarca insan var bu seri kronik sorunlu ve siz ses kartı kullanıyor musunuz ayrı olarak

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
mediamarkttan 0 aldım ve bu sorunu yaşayan sadece ben değilim forumlarda onlarca insan var bu seri kronik sorunlu ve siz ses kartı kullanıyor musunuz ayrı olarak
hyr kendi anakartın ses kartı ama bende chatmix üzerine usb ile bağlı

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Kabloyu başka yerde denemeyi deneyin. Başları yanlış çakılmış olabilir. Yani kabloda sıkıntı olmadığından emin olun.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
bilgisayara onlarca defa res attım modemi de aynı şekilde kablo kontrol ettim yarım saat önce görüyodu şimdi görmüyo sadece kablosuz bağlanabiliyorum nasıl çözebilirim
Bendede olmuştu güncellemek gerekiyor bunun için anakart ı bilmen lazım diye hatırlıyorum

Ediz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Can
Bendede olmuştu güncellemek gerekiyor bunun için anakart ı bilmen lazım diye hatırlıyorum
anakartı güncelledikten sonra başladı zaten ilk güncellediğimde vardı sonra gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom