bu arada steelseries 5 2019 kullanıyorum memnunum steel series 3'de arkadaşım kullanıyor oda memnun ne gibi şikayetin vardıkihangi sürücüler nasıl yapabilirim
sayayımrealtek pcie gbe family controller driver windows 10
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada steelseries 5 2019 kullanıyorum memnunum steel series 3'de arkadaşım kullanıyor oda memnun ne gibi şikayetin vardıki
aldığın yer muhtemelen ayıp mal satmıştırsayayım
masaüstü sesini karşıya veriyor kulaklık üzerinden mikrofon kapatsam bile yükses sesle konuşunca karşıya yine gidiyor mikrofonda dip ses var kulaklığın sağ tarafında %30luk ses kaybı var ses ayarlarından sol tarafıda %30 düşürdüm öyle kullanıyorum anlayacağın sistem sesim %100 yazsa bile ben %70lik ses alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
herhangi bir darbe vs almadı tamamen kendi kendine oldu garanti kabul etmiyor
mediamarkttan 0 aldım ve bu sorunu yaşayan sadece ben değilim forumlarda onlarca insan var bu seri kronik sorunlu ve siz ses kartı kullanıyor musunuz ayrı olarakaldığın yer muhtemelen ayıp mal satmıştır
hyr kendi anakartın ses kartı ama bende chatmix üzerine usb ile bağlımediamarkttan 0 aldım ve bu sorunu yaşayan sadece ben değilim forumlarda onlarca insan var bu seri kronik sorunlu ve siz ses kartı kullanıyor musunuz ayrı olarak
Bendede olmuştu güncellemek gerekiyor bunun için anakart ı bilmen lazım diye hatırlıyorumbilgisayara onlarca defa res attım modemi de aynı şekilde kablo kontrol ettim yarım saat önce görüyodu şimdi görmüyo sadece kablosuz bağlanabiliyorum nasıl çözebilirim