Öncelikle merhabalar kendime ait oyun oynatan gayet güzel bir sistemim var bu forumu açma sebebim evdeki 2. bilgisayarı kardeşim içi lol cs valorant gibi oyunlarda 60 fps alıcak bir bilgisayar haline getirmek istiyorum onun doğum günü için. bilgisayarın şu anki özellikleri şunlar
300 watt power suply
asus A58M-K anakart
1600MHz kingston 4 x 4 ram
işlemci AMD A4-4000 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.00 GHz
bu bilgisayara hangi ekran kartını takmalıyım 300 wat psu olduğu için amd ekran kartı takarsam büyük ihtimalle sistem açılmaz sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir artık ekran kartı takmam şart çünkü lol de bile denediğimde 40 50 fps e düşüyor sürekli dediğim gibi kardeşimi ben üniversiteye gidene kadar 1 max 2 sene idare edicek bir sistem ayarlamaya çalışıyorum
300 watt power suply
asus A58M-K anakart
1600MHz kingston 4 x 4 ram
işlemci AMD A4-4000 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.00 GHz
bu bilgisayara hangi ekran kartını takmalıyım 300 wat psu olduğu için amd ekran kartı takarsam büyük ihtimalle sistem açılmaz sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir artık ekran kartı takmam şart çünkü lol de bile denediğimde 40 50 fps e düşüyor sürekli dediğim gibi kardeşimi ben üniversiteye gidene kadar 1 max 2 sene idare edicek bir sistem ayarlamaya çalışıyorum