Neler Yeni

Yardım Bilgisayarim icin internet

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Habib Yigit
Ailemle konustugum zaman evde kendilerine intin yettigini senin icin 200 TL int faturasi odeyemem. Ufak ucuz bir sey bl kendine dediler. Kendime sadece bilgisayarda oyun oynamak icin kullanacagim dusuk pingli tasinabilir int tarzi bir sey yokmu?
kanka telefonunu bağlıyabilirisin online oyunları oynarken fazla int harcamaz ama indirme güncelleme kısmı biraz sıkıntı haberin olsun

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocsm en ucuz 16mb baglatasam gene ping cikarmi? Mobile hotspotta ping cikarmi peki? Onun fiyatlari ne
Fiyatlar internet sağlayıcısına göre değişir araştırmam gerek bazen kampanya diye ucuza veriyorlar.

kanka telefonunu bağlıyabilirisin online oyunları oynarken fazla int harcamaz ama indirme güncelleme kısmı biraz sıkıntı haberin olsun
Hocam zaten oyle ama ping yapiyor ara..zaten full mobil veriyle oynuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlar internet sağlayıcısına göre değişir araştırmam gerek bazen kampanya diye ucuza veriyorlar.
Hocam maks 100 e cozemeyecegim gibi bu isi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Habib Yigit
hocam kablolu bir şekilde bağlıyordum 2016da csgo için 4.5 çekiyordu ping 50 40 dı sunucudan sunucuya değişir benim arkadaş valo oynuyo trde 20 ping alıyor birde kablolu bağlamayı dene

hocam kablolu bir şekilde bağlıyordum 2016da csgo için 4.5 çekiyordu ping 50 40 dı sunucudan sunucuya değişir benim arkadaş valo oynuyo trde 20 ping alıyor birde kablolu bağlamayı dene
Hocam kabloluda bagladim gene cok bir sey degismedi. 50 ping alıyorum.sarmiyor oylede cok. Kabloluyunsonra tekrar denerim ama cok int yiyor oylede. Hani hotspot cihazlari fln var ya kurtarmazmionlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Habib Yigit
Hocam kabloluda bagladim gene cok bir sey degismedi. 50 ping alıyorum.sarmiyor oylede cok. Kabloluyunsonra tekrar denerim ama cok int yiyor oylede. Hani hotspot cihazlari fln var ya kurtarmazmionlar
hocam bilmiyorum vallaha allah kolaylık versin

Top Bottom