Değil zaten bende böyle yapması normal ama kullanılır yani gene kapanana kadarsağlığı çok fazla düşmüş hocam normal değil gibime geldi bu kadar düşmesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
değil hocam %75 falan olmalıydı
Değil zaten bende böyle yapması normal ama kullanılır yani gene kapanana kadarsağlığı çok fazla düşmüş hocam normal değil gibime geldi bu kadar düşmesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
değil hocam %75 falan olmalıydı
Bi virüs taraması yapayımYani bu kadar kasması bana garip geldi virüs vs var büyük ihtimal format atın en azından bu kadar kasmaz. Hdd ye kurun windowsu dicem ama o da hızlı olmaz stabil olur ama deneyebilirsiniz
virüs taraması yapın hocam kaspersky ile eğer bir şey çıkmazsa ssd formatlayıp verilere tekrar bakalım birde ne kadarı dolu ssdninBi virüs taraması yapayım
Hocam olmadı dediğimi gibi hdd ye kurun windowsu hızlı olmasada en azından ssd alana kadar stabil kasmadan çalışır eğer hdd de ölmediyseBi virüs taraması yapayım
ssd ölmemişki hocam hala hdd'den çok daha hızlıHocam olmadı dediğimi gibi hdd ye kurun windowsu hızlı olmasada en azından ssd alana kadar stabil kasmadan çalışır eğer hdd de ölmediyse
Herhangi bir virüs yemiş olabilirsiniz format ardından +8 gb ram yükseltmesi ile kendine gelirRX 580 8GB Ryzen 5 1600af sistemim var ama pc çok yavaş hani öyle böyle değil roblox bile açılmadan çöküyor driver güncelledim yok inanılmaz yavaş ney bunun sorunu 8gb ramim var ayrıca
tabii ki ama arkadaş donuyor vs diyor formatta gene donmalar çözülmez ise birdaha formatlayıp hdd kursun en azından donmalar olmazssd ölmemişki hocam hala hdd'den çok daha hızlı
o olabilir hocam ama muhtemelen formatla çözülürtabii ki ama arkadaş donuyor vs diyor formatta gene donmalar çözülmez ise birdaha formatlayıp hdd kursun en azından donmalar olmaz
o olabilir hocam ama muhtemelen formatla çözülür
Hocam ne zamandır m2 ssd alma fikrim vardı şuan yazdığım yazılarda geç gelmeye başladı baya yavaşladı m2 ssd alsam sorunu çok büyük ölçüde çözerimtabii ki ama arkadaş donuyor vs diyor formatta gene donmalar çözülmez ise birdaha formatlayıp hdd kursun en azından donmalar olmaz
aşırı büyük ölçüde çözülür hocam mümkünse 3000mb/s üzeri değerler sunun ssdlere bakın ben 970evo plus kullanmıştı çok memnundum tabi bütçeye ve anakarta bağlı eğer pci 4.0 varsa daha iyi bir ssd bakınHocam ne zamandır m2 ssd alma fikrim vardı şuan yazdığım yazılarda geç gelmeye başladı baya yavaşladı m2 ssd alsam sorunu çok büyük ölçüde çözerim
980 pro düşünüyorum bütçem yetiyor 500gb lık olanınaaşırı büyük ölçüde çözülür hocam mümkünse 3000mb/s üzeri değerler sunun ssdlere bakın ben 970evo plus kullanmıştı çok memnundum tabi bütçeye ve anakarta bağlı eğer pci 4.0 varsa daha iyi bir ssd bakın
980de sorunlar var diye biliyorum hocam o çok tutulmadı980 pro düşünüyorum bütçem yetiyor 500gb lık olanına