Dostlar selamlar sistemimin orta derece olduğunu düşünüyorum özellikle valorant gibi oyunlarda bana kasma donma yaşatmaması gerekiyor normalde
Ancak garip bir şekilde o kadar fazla drop yiyorum ki, sürekli olarak düşük fps alma sorunum yok aniden 30 fps gibi rakamlara düşüyor 150 civarından
Buda oyun zevkimi baya kötü etkiliyor özellikle fight esnasında insanlarla tam çatışmaya girecekken drop yiyorum.
bilgisayarımda GTX 960 2 gb Asus Strix ekran kartı bulunuyor
16 GB RAM ve fx 8320 işlemci 750w xigmatek psu, Ve sistemde ssd takılı
Sıcaklık değerlerini farklı farklı programlar ile kontrol ettim
Ekran kartı 60 derece üstünü görmüyor İşlemci Oyun esnasında Max 50 60 derece
Ayrıca her hangi bir overclock yapılmadı sistemde,
Ben yine de ne olur ne olmaz diye termal macun aldım ve termal macunu yeniledim bilgisayarı temizledim.
Ancak bir fark olmadı. Sizce bilgisayar eskidi mi ? Ondan mı böyle yapıyor ? Yaklaşık bir 4 5 yılı var bilgisayarın
Ancak garip bir şekilde o kadar fazla drop yiyorum ki, sürekli olarak düşük fps alma sorunum yok aniden 30 fps gibi rakamlara düşüyor 150 civarından
Buda oyun zevkimi baya kötü etkiliyor özellikle fight esnasında insanlarla tam çatışmaya girecekken drop yiyorum.
bilgisayarımda GTX 960 2 gb Asus Strix ekran kartı bulunuyor
16 GB RAM ve fx 8320 işlemci 750w xigmatek psu, Ve sistemde ssd takılı
Sıcaklık değerlerini farklı farklı programlar ile kontrol ettim
Ekran kartı 60 derece üstünü görmüyor İşlemci Oyun esnasında Max 50 60 derece
Ayrıca her hangi bir overclock yapılmadı sistemde,
Ben yine de ne olur ne olmaz diye termal macun aldım ve termal macunu yeniledim bilgisayarı temizledim.
Ancak bir fark olmadı. Sizce bilgisayar eskidi mi ? Ondan mı böyle yapıyor ? Yaklaşık bir 4 5 yılı var bilgisayarın