Neler Yeni

CS:GO güçlü bilgisayarda kasıyor hissiyatı

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam 1 ve 2 arasında küsürataları gidip geliyor ama silah falan ateşleyince 7 8 e kadar çıkıyor rengi kırmızı oluyor sanırım sıkıntı burda. bu arada botlarla girip baktım normal maçta farklı olmuyordur umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben pek memnun kalmadım ya genel olarak rtx açtığım oyunlarda fps 30 40 ı geçemiyor. özelliğini kullanamıyorum ki
Evet hocam sorun orada, var ms 0 ile 1 arasında olur genelde. 5 - 10 falan olunca aşırı şekildee droplanıyor oyun, şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum ve çözemedim bir türlü. İnternetteki çözümler de işe yaramadı maalesef. Windows 11 geçtiğimden beri durum böyle, sanırım 10a geri döneceğim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Oğuz
O işlemciye o ekran kartı olmamış.
Bence kasa ile kıyaslanmamalı. Darboğaz yapsa üreticiler neden koysun. En azından CSGO'da kasma hissiyatı ile alakası olacağını sanmıyorum.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Laptopu daha yeni aldım, fan temizliği vs değilde alüminyum bir kasaya sahip laptop. ısınma sorunuda doğal olarak oluyor
Dediğim diğer çözümleri deneyebilirsiniz hocam

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
hayır valorantta yeterince akışkan oynayabiliyorum zaten öyle profesyonel bir şey aramıyorum eski laptopumda 60 hz'di ve onda yeterince keyif alıyordum. bu arada sistemde ssd var ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım disketimle
60 hz olup olmamasıyla alakası yok zaten.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam 1 ve 2 arasında küsürataları gidip geliyor ama silah falan ateşleyince 7 8 e kadar çıkıyor rengi kırmızı oluyor sanırım sıkıntı burda. bu arada botlarla girip baktım normal maçta farklı olmuyordur umarım
Hocam ben kendimdeki var ms problemini çözdüm.
Biosa girip Hyper thread turbo ve Enhanced Intel Speed Step Teknolojisi (EIST) 'i devre dışı bıraktım.
Sorun çözüldü, başlatma seçeneklerine -d3d9ex yazarsanız da katkısı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,619
Üyeler
167,344
Son üye
Ardemmiz
Top Bottom