Neler Yeni

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen neden GTA5 oynayamıyorum Teknik Bir sıkıntı mı var?

kaantgt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Turgut
beylerbir çözüm istiyorum sizden
İlk önce bilgisayar özelliklerimi söyleyeyim size
amd ryzen 5 1600 x
gtx 1060 6 gb ekran kartı
16 gb 3000mhz ram
1 tb hard disk
ve ssd var
bilgisayarım gta 5 oynarken bazen 5 bazen yarım saat sonra fanlar çok hızlı çalısıp birden ekran kararıyor ama klavye ve mouse ısıkları yanıyor ve bilgisayar açık öylece fanlar hızlı calısmaya devam edıyor bilgisayar kapanmıyor.
Yazılımsal olarak bütün driverler kurulu win10 da güncel sebebini bir türlü bulamadım birinin basına geldıyse ve çözümü bulduysa lütfen beni aydınlatablir mi. NOT:Watch dogs2 oynarken de olmustu bilgisayarım 8 gb ramli iken 8 gb daha aldım ve yapmadı ama gta5 de 16 gb ram gtx1060 ekran kartım ve güçsüz sayılmayacak bir işlemcim olmasına ragmen bu sorunla çok karsılastım.LÜTFEN BİLEN BİRİ BİR ÇÖZÜM YOLLARI SÖYLEYEBİLİR Mİ (BİLGİSAYARIMIN FANLARINI DA TOZLARDAN TEMİZLEDİM SORUN DEVAM EDİYOR) Termal macunlarda da bir sıkıntı yok :(

sizce bu soruna ne sebep olabilir? NOT:Battlefield 5 tarzı oyunları sıkıntısız oynarken Gta5 i neden oynayamıyorum

Ekler

• sistemm.png
    sistemm.png
    23.1 KB · Hit: 79

Jack_Daw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çocuk Adam
Termal macununu yenileyip deneyebilirsin düzelme ihtimali var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuz Uz
Oyunu oynarken video çekip, youtube upload yapıp buraya atar mısın ne olduğunu daha detaylı anlayalım. Anlattıkların yetersiz geldi.

kaantgt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Turgut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macununu yenileyip deneyebilirsin düzelme ihtimali var.
tamamdır deneyeceğim onu da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu oynarken video çekip, youtube upload yapıp buraya atar mısın ne olduğunu daha detaylı anlayalım. Anlattıkların yetersiz geldi.
tamam dediklerini yapacağım dostum. Tekrar şöyle anlatayım. Oyuna giriyorum hiçbir kasma donma vs yok.Msı afterburner ile sıcaklık derecelerine de bakıyorum ekran kartı 60 işlemci 70 civarında takılıyor.Çok fazla ısınma olmuyor.Ama oynadıktan bi yarım saat sonra bilgisayarın bütün fanları İşlemci sogutucu fanı da dahil hepsi %100 de çalısıp monitörden görüntü kesiliyor.Bekliyorum 5 10 dk bilgisayar kendisini sogutur diye ama görüntü yine gelmiyor.Sorunum bu bu ısınmadan dolayı mı anlayamadım.Watch Dogs2 de 8 gb 3000Mhz ram vardı aynı problemle karsılasıyordum.Gittim bir tane daha ram aldım 8 gb aynısından sorunum düzeldi. Ama gta5 için neden böyle oluyor bilmiyorum.Deneyeceğim o dediğin şeyi gta5 i yükleyip.Teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Oğuz Uz
tamamdır deneyeceğim onu da
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam dediklerini yapacağım dostum. Tekrar şöyle anlatayım. Oyuna giriyorum hiçbir kasma donma vs yok.Msı afterburner ile sıcaklık derecelerine de bakıyorum ekran kartı 60 işlemci 70 civarında takılıyor.Çok fazla ısınma olmuyor.Ama oynadıktan bi yarım saat sonra bilgisayarın bütün fanları İşlemci sogutucu fanı da dahil hepsi %100 de çalısıp monitörden görüntü kesiliyor.Bekliyorum 5 10 dk bilgisayar kendisini sogutur diye ama görüntü yine gelmiyor.Sorunum bu bu ısınmadan dolayı mı anlayamadım.Watch Dogs2 de 8 gb 3000Mhz RAM vardı aynı problemle karsılasıyordum.Gittim bir tane daha RAM aldım 8 gb aynısından sorunum düzeldi. Ama gta5 için neden böyle oluyor bilmiyorum.Deneyeceğim o dediğin şeyi gta5 i yükleyip.Teşekkür ederim
Senin sorununu araştırdım benzer bir konuda cevap buldum. Recep Baltaş " Görüntü gitmesi sorunu gelende ekran kartı kaynaklıdır. PSU kaynaklı sorunlarda ekranla birlikte kasa da kapanır. Erkan kartını garantiye göndermende fayda var "

kaantgt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Turgut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin sorununu araştırdım benzer bir konuda cevap buldum. Recep Baltaş " Görüntü gitmesi sorunu gelende ekran kartı kaynaklıdır. PSU kaynaklı sorunlarda ekranla birlikte kasa da kapanır. Erkan kartını garantiye göndermende fayda var "
evet şu korona günleri bittiğinde yaza garantiye götürmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Ama kafama takılan durum şu.Neden sadece belirli oyunlarda bu oluyor ona anlam veremiyorum.Bf5 ve BF1 gibi oyunlarda bir problem yokken single player modunda gta 5 de olması çok saçma geliyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,901
Üyeler
166,102
Son üye
butler21
Top Bottom