Hadi o zamanda kapanmasında görelimNe denesem olmadı bilgisayarım bilgisayarı kapat'a tıkladıktan sonra kapanmıyor. Her çözüm önerisi ve çözülen konuda ki işlemleri gerçekleştirdim fakat ne fayda olmadı. Yardım edebilir misiniz
Windowsta sorun olabilir fişi çek tekrar aç PC yi güncelleme var mı bı bakNe denesem olmadı bilgisayarım bilgisayarı kapat'a tıkladıktan sonra kapanmıyor. Her çözüm önerisi ve çözülen konuda ki işlemleri gerçekleştirdim fakat ne fayda olmadı. Yardım edebilir misiniz
Maalesef işe yaramadı elimle kapattım basılı tutarak tekrar ....Windows dosyaları bozulmuş olabilir tekrar kurmanı veyahutta -dism kodu ile online düzeltme yapmanı öneririm veya /sfc scannow yazman da yeterli olacaktır.
Bu yöntem de işe yaramadı çok kez denedim.Denetim Masası / sistem ve güvenlik / güc secenekleri altindaki güc dügmelerinin davranisini degistir / su anda kullanilmayan ayarlari degistir - hizli baslatmayi ac (önerilen): Var olan tiki kaldirip degisiklikleri kaydet.
Taze yeni bir iso ile tekrar format attım bu problem nedeni ile her şeyi silip fakat işe yaramadı.Temiz bir format atmanızı öneririm windows dosyalarında sorunlar meydana gelmiş ollsa gerekki kapanma olmamakta. En iyi çözüm yedeklerinizi alarak sıfırdan windows'u kurmanız olacaktır.
Bios en güncel versiyonu mevcut onu da düşündüm maalesef aynı sonuç. Ben ilk defa bu kadar çözüm deneyip çözüme ulaşamadığım bir problemle karşı karşıyayım ilginç bir problem.Bios u güncelleyip, tekrar varsayılan ayarlara alıp deneyin bir de.
Teknik olarak bir arıza olabilir PSU'da mesela ya da anakart bios ayarlarıyla alakalıda olabilir. Deneme yanılmayla çözülebilir belki.Taze yeni bir iso ile tekrar format attım bu problem nedeni ile her şeyi silip fakat işe yaramadı.
Bios üzerinden bir kaç deneme yapacağım dönüş sağlayacağım bakalımTeknik olarak bir arıza olabilir PSU'da mesela ya da anakart bios ayarlarıyla alakalıda olabilir. Deneme yanılmayla çözülebilir belki.
Yok bios ayarlarından birkaç çözüm denedim onlarda olmadı.Bios üzerinden bir kaç deneme yapacağım dönüş sağlayacağım bakalım
Yok bios ayarlarından birkaç çözüm denedim onlarda olmadı.Bios üzerinden bir kaç deneme yapacağım dönüş sağlayacağım bakalım