Neler Yeni

Bilgisayarım kapanmıyor.

cengzzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cengiz Han
Ne denesem olmadı bilgisayarım bilgisayarı kapat'a tıkladıktan sonra kapanmıyor. Her çözüm önerisi ve çözülen konuda ki işlemleri gerçekleştirdim fakat ne fayda olmadı. Yardım edebilir misiniz

buğra67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
buğra taşdemir
Fişi çek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne denesem olmadı bilgisayarım bilgisayarı kapat'a tıkladıktan sonra kapanmıyor. Her çözüm önerisi ve çözülen konuda ki işlemleri gerçekleştirdim fakat ne fayda olmadı. Yardım edebilir misiniz
Hadi o zamanda kapanmasında görelim

Windowsta sorun olabilir fişi çek tekrar aç PC yi güncelleme var mı bı bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Yuzarsef
Windows dosyaları bozulmuş olabilir tekrar kurmanı veyahutta -dism kodu ile online düzeltme yapmanı öneririm veya /sfc scannow yazman da yeterli olacaktır.

cengzzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeler yapılı. Windows format denedim işe yaramadı fakat sizin ilettiğiniz kodları deneyeceğim.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Denetim Masası / sistem ve güvenlik / güc secenekleri altindaki güc dügmelerinin davranisini degistir / su anda kullanilmayan ayarlari degistir - hizli baslatmayi ac (önerilen): Var olan tiki kaldirip degisiklikleri kaydet.

cengzzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cengiz Han
Windows dosyaları bozulmuş olabilir tekrar kurmanı veyahutta -dism kodu ile online düzeltme yapmanı öneririm veya /sfc scannow yazman da yeterli olacaktır.
Maalesef işe yaramadı elimle kapattım basılı tutarak tekrar ....
Denetim Masası / sistem ve güvenlik / güc secenekleri altindaki güc dügmelerinin davranisini degistir / su anda kullanilmayan ayarlari degistir - hizli baslatmayi ac (önerilen): Var olan tiki kaldirip degisiklikleri kaydet.
Bu yöntem de işe yaramadı çok kez denedim.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Temiz bir format atmanızı öneririm windows dosyalarında sorunlar meydana gelmiş ollsa gerekki kapanma olmamakta. En iyi çözüm yedeklerinizi alarak sıfırdan windows'u kurmanız olacaktır.

cengzzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cengiz Han
Temiz bir format atmanızı öneririm windows dosyalarında sorunlar meydana gelmiş ollsa gerekki kapanma olmamakta. En iyi çözüm yedeklerinizi alarak sıfırdan windows'u kurmanız olacaktır.
Taze yeni bir iso ile tekrar format attım bu problem nedeni ile her şeyi silip fakat işe yaramadı.
Bios u güncelleyip, tekrar varsayılan ayarlara alıp deneyin bir de.
Bios en güncel versiyonu mevcut onu da düşündüm maalesef aynı sonuç. Ben ilk defa bu kadar çözüm deneyip çözüme ulaşamadığım bir problemle karşı karşıyayım ilginç bir problem.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Taze yeni bir iso ile tekrar format attım bu problem nedeni ile her şeyi silip fakat işe yaramadı.
Teknik olarak bir arıza olabilir PSU'da mesela ya da anakart bios ayarlarıyla alakalıda olabilir. Deneme yanılmayla çözülebilir belki.

cengzzhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cengiz Han
Teknik olarak bir arıza olabilir PSU'da mesela ya da anakart bios ayarlarıyla alakalıda olabilir. Deneme yanılmayla çözülebilir belki.
Bios üzerinden bir kaç deneme yapacağım dönüş sağlayacağım bakalım

Yok bios ayarlarından birkaç çözüm denedim onlarda olmadı.

Yok bios ayarlarından birkaç çözüm denedim onlarda olmadı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,616
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom