Neler Yeni

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
Can BOZKURT
Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor. Bilgisayarı aldığımdan beri bu sorun var ama sadece Valorant da yaşıyordum. Az önce F1 2020 Girdim ve orda oldu. 2 kez kapanıp bios a attı sonra kendim pc yi düğmeden kapatıp açınca oldu. Herhangi bir ısı problemimin olduğunu zannetmiyorum aklıma tek sorun psu geliyor platoon 650 w ama onuda yüke sokmuyorum yani kapanmasını tetikleyecek bir sorun yok.

R5 2600
1650S
B450 M A Pro Max
1TB WD HDD
8 GB Crucial Ballistix ram

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Tüm bileşenleri kabloları söküp tekrar tak.

Sökmekten kastım rami yuvadan çıkart tak gibi.

Penguen

80+ Silver
Takip. Bende de benzer bir sorun oluyordu ve bilgisayarım bozuldu (görünürde çalışıyor ama görüntü yok). Anladığım kadarıyla sorun işlemcide. Ryzen 3 1200 tarzı bir işlemci alıp deneyeceğim, bilgisayarcılarda bulamadım.
Ayrıca, BIOS son sürüm mü? Böyle çok konu görmeye başladım ve bunun bir sebebi olmalı. Belki MSI'ın BIOS güncellemeleri sebep oluyordur.

Ayrıca, çözüm bulursan etiketlersen sevinirim.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
Can BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takip. Bende de benzer bir sorun oluyordu ve bilgisayarım bozuldu (görünürde çalışıyor ama görüntü yok). Anladığım kadarıyla sorun işlemcide. Ryzen 3 1200 tarzı bir işlemci alıp deneyeceğim, bilgisayarcılarda bulamadım.
Ayrıca, BIOS son sürüm mü? Böyle çok konu görmeye başladım ve bunun bir sebebi olmalı. Belki MSI'ın BIOS güncellemeleri sebep oluyordur.

Ayrıca, çözüm bulursan etiketlersen sevinirim.
Bios um son sürüm değil galiba 7-8 ay oldu pc yi alalı o an en günceli neyse onu kurdum dahada güncellememiştim ben

Top Bottom