Neler Yeni

Bilgisayarım kendini kapatmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
1664810705260.png

bilgisayarım w11 bundan kaynaklı mı bilmiyorum ama kapat dediğim zaman kapanıyor olarak gözüküyor ancak açtığımda hala süre devam ediyor ve bu performansını bayağı gözlemlenebilir şekilde düşürüyor sürekli fan çalıştırıp ısınıyor ancak yeniden başlat dediğimde süre sıfırlanıp eskisi gibi düzgün çalışmaya devam ediyor sorunu bulamadım ben

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,877
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle
bilgisayarım w11 bundan kaynaklı mı bilmiyorum ama kapat dediğim zaman kapanıyor olarak gözüküyor ancak açtığımda hala süre devam ediyor ve bu performansını bayağı gözlemlenebilir şekilde düşürüyor sürekli fan çalıştırıp ısınıyor ancak yeniden başlat dediğimde süre sıfırlanıp eskisi gibi düzgün çalışmaya devam ediyor sorunu bulamadım ben
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin. Windows hızlı başlatmayı kapat.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Alıntıyı görüntüle
Alt f4 yap ordan kapat süre sıfırlanır büyük ihtimale.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,234
Üyeler
161,415
Son üye
jeshi
Top Bottom