Bilgisayarım kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor

Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarım özellikle oyun oynadığım zamanlarda kendi kendine kapanıyor, önce bir iki saniyeliğine bilgisayar donuyor ve sonrasında ekranda ''sinyal yok'' yazısı geliyor. Fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor. Kasanın kapat tuşuna basıyorum tepki vermiyor, klavye ve mouse da tepki vermiyor bilgisayar kilitleniyor. Bu durum iki günde bir mutlaka oluyor. Kasayı arkadaki şalter anahtarından kapatmak zorunda kalıyorum mecburen. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bilgisayarım özellikle oyun oynadığım zamanlarda kendi kendine kapanıyor, önce bir iki saniyeliğine bilgisayar donuyor ve sonrasında ekranda ''sinyal yok'' yazısı geliyor. Fakat kasa hala çalışmaya devam ediyor. Kasanın kapat tuşuna basıyorum tepki vermiyor, klavye ve mouse da tepki vermiyor adeta bilgisayar kilitleniyor. Bu durum iki günde bir mutlaka oluyor. Kasayı arkadaki şalter anahtarından kapatmak zorunda kalıyorum mecburen. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?
Hocam PSU tam güç veremiyor veya oynadığın oyundan dolayı da kaynaklanabilir sistemin nedir ?

Hocam PSU tam güç veremiyor veya oynadığın oyundan dolayı da kaynaklanabilir sistemin nedir ?
Amd ryzen 5 2600
Gigabyte B450M S2H anakart
16 gb ram
Radeon rx 570 8 gb ekran kartı
PSU Sharkoon
Hocam bu sorun bilgisayarı ilk aldığım zaman da vardı hemen yeni bir kasayla değiştirmiştik sorun çözülmüştü ancak 3 sene sonra tekrar aynı şeyi yapmaya başladı. Bilgisayarı normal kullandığım zaman da oldu bir iki defa fakat oyun oynarken daha fazla olmaya başladı. Lol oynuyorum ama ondan olacağını zannetmiyorum.

çözebildiniz mi hocam?

işlemci sıcaklıklarını sürekli kontrol et mavi ekran gibi hata alıyorsan hardisk derdim direk ama ana karttaki bobinlerdende olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri