Hocam ramlerden biri ters mi?Son baslatmaya calistigimda ana kartin arkadindan bir elektrik isigi gorundu
en sağdakiHocam ramlerden biri ters mi?
Ters nasil olacakHocam ramlerden biri ters mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
en sağdaki
Hangi pin?Açılmıyorsa zorlama. Anakart üzerindeki pini şase yapıp açmayı denediyden ve olmadıysa daha fazla zorlama parça değişmeden kontrol edilmeden olmaz. Kalanı da bozcan.
Hocam yazıların aşağıdan yukarı olması gerekmiyor mu bi onu çıkarıp deneyebilir misiniz? Çözer mi bilmiyorum ama denenir.Ters nasil olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi pin?
Psu montajında işlemci güç kablosu nasıl diğer taktıkların kablolar yerine oturmuşmu ekran kartı güç kablosunu kontrol et eğer çalışmassa eline bir torna vida alıp manuel çalıştırBilgisayarda ledler yaniyor ama bilgisayari bir turlu baslatamiyorum psu yeni aldim cunku bilgisayar ikinci el ama almadan calisiyordu adam yeni pc dizerken psu guclu oldugu icin onu satmak istemedi yeni psu montaj yaptim ama bir turlu calismiyor
Hepsi yerine tam oturdu ama manuel calistirma nasil yapilir bilmiyorum youtubeden bir bakayimPsu montajında işlemci güç kablosu nasıl diğer taktıkların kablolar yerine oturmuşmu ekran kartı güç kablosunu kontrol et eğer çalışmassa eline bir torna vida alıp manuel çalıştır
Hocam anlatsam inan anlamazsın dediğim gibi ytden bakHepsi yerine tam oturdu ama manuel calistirma nasil yapilir bilmiyorum youtubeden bir bakayim