MSİ after ile oyundayken açın ve anlık değerlere bakın ekran kartı sıcaklığına ve işlemci sıcaklığına hangisi yüksek ise tekrar yazın yardımcı olalımoncelıkle merhabalar. oyun oynarken pc bır anda kapanıp acılıyor nedenını cozemedım acaba ekran kartımı cok ısınıyor veya guc kaynagındamı sorun cozmus degılım yardımcı olursanız sevınırım.
Benim pc kasmaya başladığında kasayı açıyorum,temizliyorum,macun yeniliyorum,düzeliyor.Tavsiye ederim.oncelıkle merhabalar. oyun oynarken pc bır anda kapanıp acılıyor nedenını cozemedım acaba ekran kartımı cok ısınıyor veya guc kaynagındamı sorun cozmus degılım yardımcı olursanız sevınırım.
MSİ after ile oyundayken açın ve anlık değerlere bakın ekran kartı sıcaklığına ve işlemci sıcaklığına hangisi yüksek ise tekrar yazın
stres testıne soktum ekran kartını 85 dereceyı goruyor ama kapanma olmuyor 10dakka 85derecede kaldıMSİ after ile oyundayken açın ve anlık değerlere bakın ekran kartı sıcaklığına ve işlemci sıcaklığına hangisi yüksek ise tekrar yazın yardımcı olalım
ctrl+windows+shift+b yapsanıza hocam bunu yaptığımda düzelmiştd
dedıgınızı uyguladım hocam ınsallah düzelme olurctrl+windows+shift+b yapsanıza hocam bunu yaptığımda düzelmişti
bılgısayardan pek anlamıyorum yanlıs bırsey yaparım dıye acmak ıstemıyorum ıcını hocamBenim pc kasmaya başladığında kasayı açıyorum,temizliyorum,macun yeniliyorum,düzeliyor.Tavsiye ederim.
oldumu hocamdedıgınızı uyguladım hocam ınsallah düzelme olur