Neler Yeni

bılgısayarım oyun oynarken anıden kapanıp acılıyor neden?

godmare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hamza
oncelıkle merhabalar. oyun oynarken pc bır anda kapanıp acılıyor nedenını cozemedım acaba ekran kartımı cok ısınıyor veya guc kaynagındamı sorun cozmus degılım yardımcı olursanız sevınırım.

Helixo

80+ Bronze
ctrl+windows+shift+b yapsanıza hocam bunu yaptığımda düzelmişti

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
oncelıkle merhabalar. oyun oynarken pc bır anda kapanıp acılıyor nedenını cozemedım acaba ekran kartımı cok ısınıyor veya guc kaynagındamı sorun cozmus degılım yardımcı olursanız sevınırım.
MSİ after ile oyundayken açın ve anlık değerlere bakın ekran kartı sıcaklığına ve işlemci sıcaklığına hangisi yüksek ise tekrar yazın yardımcı olalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hayri Erdoğan
Benim pc kasmaya başladığında kasayı açıyorum,temizliyorum,macun yeniliyorum,düzeliyor.Tavsiye ederim.

godmare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSİ after ile oyundayken açın ve anlık değerlere bakın ekran kartı sıcaklığına ve işlemci sıcaklığına hangisi yüksek ise tekrar yazın

MSİ after ile oyundayken açın ve anlık değerlere bakın ekran kartı sıcaklığına ve işlemci sıcaklığına hangisi yüksek ise tekrar yazın yardımcı olalım
stres testıne soktum ekran kartını 85 dereceyı goruyor ama kapanma olmuyor 10dakka 85derecede kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ctrl+windows+shift+b yapsanıza hocam bunu yaptığımda düzelmiştd

ctrl+windows+shift+b yapsanıza hocam bunu yaptığımda düzelmişti
dedıgınızı uyguladım hocam ınsallah düzelme olur

Benim pc kasmaya başladığında kasayı açıyorum,temizliyorum,macun yeniliyorum,düzeliyor.Tavsiye ederim.
bılgısayardan pek anlamıyorum yanlıs bırsey yaparım dıye acmak ıstemıyorum ıcını hocam

Top Bottom