Neler Yeni

Bilgisayarım oyunlarda drop yiyiyor

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Memtest86 ile de kontrol etmeni öneririm ayrica virüs taramasi yap buradan da bir şey cıkmazsa pek yapilacak bir şey yok geriye tek psu kaliyor.
Memtest86 ile test edeceğim birazdan. Virüs taramasını hangi program ile yapayım? Kaspersky iyi midir?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Memtest86 ile test edeceğim birazdan. Virüs taramasını hangi program ile yapayım? Kaspersky iyi midir?
Cmd yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazıp windows kaynakli bir şey varmi tarat varsa düzeltir.

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Ben sıkıntının temiz kurulumdan ve SSD testinden sonra düzelmezse eğer RAM'den kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Ryzen serisi işlemciler çift kanal bellek teknolojisi ile çok daha iyi performans verirken 8 GB RAM günümüzde GTA V vb. oyunlarda yetersiz kalmaya başladı.

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Ben sıkıntının temiz kurulumdan ve SSD testinden sonra düzelmezse eğer RAM'den kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Ryzen serisi işlemciler çift kanal bellek teknolojisi ile çok daha iyi performans verirken 8 GB RAM günümüzde GTA V vb. oyunlarda yetersiz kalmaya başladı.
Umarım sorun ram dedir ama test edemiyorum çünkü 370tl olmuş param yok şuan. Bir de Kaspersky ı buradan yükledim doğru yer değil mi? https://www.kaspersky.com.tr/home-s...Y-NOzlrXRyh6MLnTHnMrUbssXvMWjHD0aAsbsEALw_wcB

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Sorun çıkmadı kaspersky tam tarama yaptım tehdit yok yazdı. Memtest86 da sorun çıkartmadı.
SSD sağlık testi yapın. Oyun içi değerlerinizi grafik ayarları ile bizle paylaşın. DDU ile sürücüleri kaldırıp WHQL AMD sürücülerini kurup deneyin. En son çare temiz kurulum yapın fakat sorununuz yine devam ediyorsa ben RAM'den kaynaklı olacağını düşünüyorum FPS düşüşlerinin.

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
SSD sağlık testi yapın. Oyun içi değerlerinizi grafik ayarları ile bizle paylaşın. DDU ile sürücüleri kaldırıp WHQL AMD sürücülerini kurup deneyin. En son çare temiz kurulum yapın fakat sorununuz yine devam ediyorsa ben RAM'den kaynaklı olacağını düşünüyorum FPS düşüşlerinin.
Sorun ram den o zaman çünkü diğerlerini denedim. Peki ram testlerinde bir sorun çıkmadığına göre 8GB ram mi yetmiyor yani sisteme?

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Sorun ram den o zaman çünkü diğerlerini denedim. Peki ram testlerinde bir sorun çıkmadığına göre 8GB ram mi yetmiyor yani sisteme?
Evet 8 GB GTA V vb. oyunlar için bile fazlasıyla yetersiz durumda artık. Onun dışında Ryzen tabanlı sistemlerde çift kanal bellek gözle görülecek derecede performans artışları sağlıyor. En kısa zamanda 8x2 yapmaya çalışın.

Top Bottom