- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi indi 5 gb lık dosya sonra bios dan csm yi kapatıp securty boot dan windows uefi yi seçtim öyle yapılacaktı değil mi?Doğru gidiyorsun. Diğer taraftan da ISO dosyasını indirebilirdin. Bir fark olmazdı yani.
Hocam şimdi indi 5 gb lık dosya sonra bios dan csm yi kapatıp securty boot dan windows uefi yi seçtim öyle yapılacaktı değil mi?Doğru gidiyorsun. Diğer taraftan da ISO dosyasını indirebilirdin. Bir fark olmazdı yani.
Aynen öyle.Hocam şimdi indi 5 gb lık dosya sonra bios dan csm yi kapatıp securty boot dan windows uefi yi seçtim öyle yapılacaktı değil mi?
Hocam rufus da başlat deyince önüme bir sürü kutucuk geldi onları olduğu gibi bırakayım mı?Aynen öyle.
Boş bırak hepsini.Hocam rufus da başlat deyince önüme bir sürü kutucuk geldi onları olduğu gibi bırakayım mı?
Şu şekilde çevrimiçi microsoft hesabı gereksinimlerini kapatın yazıyo bunu kaparsam bilgisayarı formatlarken internet kablosu bilgisayar a takılı mi olması gerekiyor?Boş bırak hepsini.
Microsoft hesabı ile oturum açmak istemiyorsan 2. kutu seçili kalabilir ama 1. kutuyu boş bırak.Şu şekilde çevrimiçi microsoft hesabı gereksinimlerini kapatın yazıyo bunu kaparsam bilgisayarı formatlarken internet kablosu bilgisayar a takılı mi olması gerekiyor?
Dediğiniz gibi yaptım şimdi şeyi sorucaktım ben de m2 ssd olarak 512gb lık xpg nin s40 mı ne öyle bir modeli vardı o ssd gpt midir yanlış olmaz inşallah.Microsoft hesabı ile oturum açmak istemiyorsan 2. kutu seçili kalabilir ama 1. kutuyu boş bırak.
Sistemin UEFI destekliyor sıkıntı yok.Dediğiniz gibi yaptım şimdi şeyi sorucaktım ben de m2 ssd olarak 512gb lık xpg nin s40 mı ne öyle bir modeli vardı o ssd gpt midir yanlış olmaz inşallah.
Tamamdır hocam gece kurdum win11 i. Şimdi bazı ayarlar gerekiyormuş.Sistemin UEFI destekliyor sıkıntı yok.
Ekran kartın nedir? Gerekli sürücüleri atayım sana.Tamamdır hocam gece kurdum win11 i. Şimdi bazı ayarlar gerekiyormuş.
Msi armor rx580 8gb ocEkran kartın nedir? Gerekli sürücüleri atayım sana.
- Hocam RAM'lerin 3000, 3200 ya da 3600 MHz destekliyorsa BIOS'tan D.O.C.P'yi Profile 1 olarak aktif et.Msi armor rx580 8gb oc
Hocam peki lisans anahtarı ve ofis programlarını nasıl yapabilirim.- Hocam RAM'lerin 3000, 3200 ya da 3600 MHz destekliyorsa BIOS'tan D.O.C.P'yi Profile 1 olarak aktif et.
- Buradan Chipset sürücünü indir: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 AMD Chipset Drivers yazanı indir hocam.
- Buradan ekran kartı sürücünü indir: https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-580 23.4.1 Recommended (WHQL) sürücüsünü yükle hocam. (Her zaman Recommended (WHQL) sürücüleri kurman daha iyi olur.)
- Bunları yaptıktan sonra Windows Update'e girip güncelleştirmeleri denetle. Windows Update de gelişmiş seçeneklere basıp İsteğe bağlı sürücüleri de kur.
- Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden bilgisayarı Yüksek Performans olarak ayarla.