Neler Yeni

Yardım Bilgisayarım Virüs Bulaştı, Hesaplarım Çalındı: Ne Yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Gündoğan
Merhaba dostlar, yakın zamanda bilgisayarıma virüs bulaştı ve bilgisayarımda kullanmakta olduğum 2 tane sosyal medya hesabım elegeçirildi (Instagram ve LinkedIn). Ben de format atıp temiz bir kurulum gerçekleştirdim ve şu anda bilgisayarımda kullandığım hesapların hepsinin şifresini değiştiriyorum. Laptop zaten yeniydi, çok şey yoktu yani ama eğer google şifre yöneticime eriştilerse neredeyse bütün hesap bilgilerime sahipler demek oluyor bu. Böyle bir şey yapabilirler mi, ne yapmalıyım? Ek tavsiyelerinize de açığım teşekkürler.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kaan
nasıl bulaştırdın bizde bilelim de dikkat ederiz

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
Merhaba dostlar, yakın zamanda bilgisayarıma virüs bulaştı ve bilgisayarımda kullanmakta olduğum 2 tane sosyal medya hesabım elegeçirildi (Instagram ve LinkedIn). Ben de format atıp temiz bir kurulum gerçekleştirdim ve şu anda bilgisayarımda kullandığım hesapların hepsinin şifresini değiştiriyorum. Laptop zaten yeniydi, çok şey yoktu yani ama eğer google şifre yöneticime eriştilerse neredeyse bütün hesap bilgilerime sahipler demek oluyor bu. Böyle bir şey yapabilirler mi, ne yapmalıyım? Ek tavsiyelerinize de açığım teşekkürler.
Erişmeleri mümkün. Hesaplarınızı bir önem sırasına koyarak önemliden önemsize şifrelerini güncellemeni öneririm.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes Opçin
yakın zamanda aynı sorunu yaşamış biri olarak kredi kartlarının hepsini kapatıp yenilerini talep et hocam. benden skype kontörü satın almışlardı, bi kartımda bakiye yetersiz diye mesaj gelmişti de öyle ayıkmıştım. yoksa sürekli çekim yapacaklardı

Top Bottom