Bilgisayarım virüs bulaştı

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Merhaba arkadaşlar olaya giriyorum sabah uyandım ve bilgisayarı açtım dün gece ram kullanımı %85 %90 a fırladı bende sabah tam tarama yaptırmak için kasperskydan başlattım ve %55 te virüs ve tehdit korumayi aç dedi bende paniğe kapıldım ve windows 10 u sifirladim ayarlardan neyse sıfırlama bitti sonra açıldı ve windows defender motor kullanılamiyor hatası aldım yani almadim ama defenderın üstünde çarpıvardi bende güncellemeleri yaptim ama yine aynıydı daha once kaspersky expolerer.exe diye bir şey bulmuştu bende takmadim sonra aynisi sifirladiktan sonrada vardi bende kapattım bilgisayarı ve simdi diğer bilgisayarımdan usb ye windows yüklüyorum acaba sistemim ele geçirilmiş midir?

Merhaba arkadaşlar olaya giriyorum sabah uyandım ve bilgisayarı açtım dün gece ram kullanımı %85 %90 a fırladı bende sabah tam tarama yaptırmak için kasperskydan başlattım ve %55 te virüs ve tehdit korumayi aç dedi bende paniğe kapıldım ve windows 10 u sifirladim ayarlardan neyse sıfırlama bitti sonra açıldı ve windows defender motor kullanılamiyor hatası aldım yani almadim ama defenderın üstünde çarpıvardi bende güncellemeleri yaptim ama yine aynıydı daha once kaspersky expolerer.exe diye bir şey bulmuştu bende takmadim sonra aynisi sifirladiktan sonrada vardi bende kapattım bilgisayarı ve simdi diğer bilgisayarımdan usb ye windows yüklüyorum acaba sistemim ele geçirilmiş midir?
Reis malwabartsı yuklucektin bu kadar olayi zorlastirmişsin

Niye kapattın ki tam tarama yaparken?
Ben kapatmadin kendisi kapattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten yüklemeye çalıştım hata verdi kurarken

Ben kapatmadin kendisi kapattı

Verileri microsofta kurtarip mi sifirladin

Eğer yazılımsal bir çözüm bulamazsanız direk harddiski değiştirmeye bakın

Ne indirdinde bulasti virus yoksa msconfi ayarları ioe mi oynadın

yeni bir hard disk alın yani :D

Ne indirdinde bulasti virus yoksa msconfi ayarları ioe mi oynadın
Hocam 1 ay önce Crackoyun indirdim ama crack neydi bilmiyordum sonra rampage kulakligima driver kurmuştum onu kaldirirken virüs algıladi 2 gun once zula kurdum ondan sonra ram kullanimi uçtu kaspersky 2 gunde bir nesne islenemedi falan diyordu compattelrunner.exe temp dosyasinda takmadin bugün de virus girmis

KasperSky kullanmaktan vazgeçmeniz lazım. Bu tür antivirüs programlarının pek bir yararı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,184
Üyeler
190,871
Son üye
hoke
Geri