Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım yavaşladı

Emrelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Elmacı
Bilgisayara yeni format attım fan değişti işlemci macunu yenilendi her şey tamam driver booster ile sürücüleri güncelledim fakat eskisinden daha yavaş oldu valoda 100 fps alıyodum en azından şimdi 40 oldu cs 120 filandı 60'dan yukarı çıkmıyor sizce neden? Bir de format sonrası yüklenmesi gereken oyun için gerekli sürücüler neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Efe Hazer
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Edebiyat, Spor
Instagram
@der.schneleopard
Driver booster güvenilir bir kaynak değil, sürücülerin ID numarasını bulup Google'a yapıştırıp sürücüleri kendi üreticisinin sitesinden indirip kurun.

Hanaz

80+ Gold
Bilgisayara yeni format attım fan değişti işlemci macunu yenilendi her şey tamam driver booster ile sürücüleri güncelledim fakat eskisinden daha yavaş oldu valoda 100 fps alıyodum en azından şimdi 40 oldu cs 120 filandı 60'dan yukarı çıkmıyor sizce neden? Bir de format sonrası yüklenmesi gereken oyun için gerekli sürücüler neler?
Gpu driveri
Çipset driveri
Yeterli olur

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Bence işinizi sağlama alarak tekrar format atın ama internet kablosunu çekin windows update eski veya başka başka sürücüler yüklüyor format atmadan önce sistemizi atın biz size sürücülerini bulup indirip bi flasha atın sonra format sonrası kurun

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Driver Booster kadar saçma bir program yok. Bir şey yoksa bilgisayarda format at tekrardan. Chipset ve ekran kartı sürücünü kurman yeterlidir. Kalan güncellemeleri Windows Update üstünden denetle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,685
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom