Mevsim
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 556
- İsim
- Fettah Özalp
Arkadaşlar önümüzdeki 1 ay sınav haftasına deli gibi çalıştım notlar iyi veya kötü zaten umurlarinda değil, o ay hiç bilgisayarı açmadım zerre dokunmadım sadece ders çalıştım. Ama beni odamda geçirilen her saatte sanki oyun oynuyormusum gibi muamele yapıyorlar. Sınavların bitmesi adına sahura kadar arkadaşlarım ile oyun oynayayım dedim açtım oturdum başına iyi güzel oynuyoruz gelip kulaklığı alıp ne konuştuğumuzu dinliyor konuşmama herşeyime karışıyor hatta kulaklığı alıp arkadaşlarımın yanında küçük düşürüyor. Ha Davarı şuraya bağlamışım sabaha kadar yatmış ha sen sabaha kadar oyun oynamışsin diyor. Her gördüğüm yerde azar yiyorum üstelik sigara küfür gibi bir alışkanlığım bile yok onlar uyurken oyunda oynamıyorum. Kısacası benim kimseye zararım yok. Ben derslerime çalışıp kafa dağıtmak için 2 3 oyuna giren birisiyim ama o 2 3 saat nasıl batıyor ise yanlışlıkla konuşmalarına kulak misafiri oldum duyduklarımı ne aklımdan geçirecek kadar nerede buraya yazmaya bünyem izin vermiyor donup kaldım yanlarına gidip birşeyde diyemedim oturdum kitap okudum tabi kitap okumama bile azar yiyorum da olsun. Ben onlara hiçbir şey yapmadım dediğim gibi kendi yolumda akıp gidiyorum her gün kuran okuyorum sigara küfür gibi bir alışkanlığım yok ama daha hayırlı bir evlat bile olamıyorum ben sadece derdimi dökecek kimsem olmadığı için (anlatsam en yakın arkadaşlarım bile dalga geçiyor) derdimi buraya anlatmak istedim lütfen gülmeyin