Neler Yeni

Bilgisayarıma bu bütçe ile ne tür güncelleştirmeler yapabilirim?

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
GPU : GT 9600
CPU : i3 530
Ram : 4+2 1333mhz
Anakart : PG-H55M-AR
PSU : EPS-400A

3500TL bir bütçem var ve bu bütçeyle bilgisayarımı geliştirmek istiyorum parçalar ikinci el olabilir.
pcyle ne yapıcaksınız acaba

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
valla bunu bulamayan da var illa ki bi alıcısı çıkar

Enkaren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Python,JavaScript,C#,C++,HTML,CSS,Teknoloji,Bilgisayar Bileşenleri,İngilizce,Almanca,Uzay Bilimleri
pcyle ne yapıcaksınız acaba
Ya satmayı deneyeceğim yada şu anki bütçemle rx 570,ryzen 3 1200af,b450m s2h,8gb ram alacağım eğer satamazsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

apu sistem alsan daha iyi yaparsın
hocam apu sistemler hakkında bir bilgim yok ve kasanın içerisinde bi ekran kartı göremedende rahat edebileceğimi zannetmiyorum.

valla bunu bulamayan da var illa ki bi alıcısı çıkar
Muhakkak çıkar hocamda oda bayağı bir uzun sürer, benimde o kadar sabrım kalmadı bu bilgisayara.

• Hahaha
Reaksiyonlar: BayZ

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Ya satmayı deneyeceğim yada şu anki bütçemle rx 570,ryzen 3 1200af,b450m s2h,8gb ram alacağım eğer satamazsam.

hocam apu sistemler hakkında bir bilgim yok ve kasanın içerisinde bi ekran kartı göremedende rahat edebileceğimi zannetmiyorum.

Muhakkak çıkar hocamda oda bayağı bir uzun sürer, benimde o kadar sabrım kalmadı bu bilgisayara.
oyun içinse bence a 320 veya uzun ömür b 450 + 8gb ram + 5500 gider oyunlarda üzmez ekran kartını değiştirmesen bile valo filan oynarsın

ama dx 12 desteklemiyo valo dx 11 le açılıyosa açar

buda ryzen 1600 fps testi

Son düzenleme:

Enkaren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Python,JavaScript,C#,C++,HTML,CSS,Teknoloji,Bilgisayar Bileşenleri,İngilizce,Almanca,Uzay Bilimleri
oyun içinse bence a 320 veya uzun ömür b 450 + 8gb ram + 5500 gider oyunlarda üzmez ekran kartını değiştirmesen bile valo filan oynarsın

ama dx 12 desteklemiyo valo dx 11 le açılıyosa açar

buda ryzen 1600 fps testi
Hocam ekran kartını her şekilde değiştirmem gerekiyor çünkü ekran kartı maximum dx 10 destekliyor.

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Hocam ekran kartını her şekilde değiştirmem gerekiyor çünkü ekran kartı maximum dx 10 destekliyor.
3.5 bütçeniz var önce dediklerimiz alsanız sonra anakrtı filan satım en kötü bi gts 450 filan alırsınız

Enkaren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
3.5 bütçeniz var önce dediklerimiz alsanız sonra anakrtı filan satım en kötü bi gts 450 filan alırsınız
Hocam öyle diyorsunuz ama her halükarda ekran kartı geride kalıyor, oyun oynamak için geliştirmeye çalışıyorum ekran kartının geride kalmasıda bunun için pek mantıklı durmuyor.

Top Bottom