En etkili yöntem format atmak. Onun haricinde Kaspersky, Malwarebytes gibi anti-virüs uygulamalarını kullanabilirsiniz.bilgisayarı açar açmaz chrome açılıyor ve bu görseldeki site geliyor bunu nasıl kapatabilirimAlıntıyı görüntüle
şuan kaspersky ile tarıyorum 2 tane crack ağır oyun yükledim oradan bulaştı diye tahmin ediyorum oyunları silmelimiyimEn etkili yöntem format atmak. Onun haricinde Kaspersky, Malwarebytes gibi anti-virüs uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Crack kullanmamalısınız. Oyunları silmeniz de daha sağlıklı olur.şuan kaspersky ile tarıyorum 2 tane crack ağır oyun yükledim oradan bulaştı diye tahmin ediyorum oyunları silmelimiyim
Usta, format en etkili yöntem ama en son yapılacak şeydir her yolu denersin bir sonuca ulaşamazsan format atarsın ona güldüm.En etkili yöntem format atmak. Onun haricinde Kaspersky, Malwarebytes gibi anti-virüs uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Pond1s komik olan nedir?
Doğru, ben de hemen format atmasını söylemedim zaten. Programlar önerdim.Usta, format en etkili yöntem ama en son yapılacak şeydir her yolu denersin bir sonuca ulaşamazsan format atarsın ona güldüm.
Doğru, ben de hemen format atmasını söylemedim zaten. Programlar önerdim.
hocam geçen gün gmailim çalındı 2 aşamalı doğrulama kapatılıp numaram gmailimden silindi dc hesabım google a bağlıydı her yere spam yapıldı nasıl bir virüs bulaştıysa artıkReklam virüsü bulaşmış, AdwCleaner ile tarama yapın yeterli olacağını düşünüyorum tekrar olursa Kaspesky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.