Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarima ekran kartini nasıl takarım

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Bilgisayarcılardan ikini el çıkma psu bakabilirsin uygun fiyatlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Eski psu olduğu için molexten güç alırsın da hiç mi pcı-e kablosu çıkmıyor psudan. Güç kaynağından çıkan kablolara iyice bak olmazsa molexten pcı-e dönüştürücü alman lazım. O dönüştürücü ile ekran kartına bağlarsın. Gel gelelim çözüm mü çözüm önerilen bir şey mi? Pek değil bir zararı olur mu? Normal şartlarda olmaz. Yine de alacağınız dönüştürücünün kablo kalitesine bir tık dikkat edin.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Bilgisayarcılardan ikini el çıkma psu bakabilirsin uygun fiyatlı
Hocam ekran kartının tamamen calisip calismadigindan da emin degilim arkadaş da bilmiyordu kasaya taktim fanlar donmeye basladi calisir mi claismaz mi emin olmadigim için boşuna masraf etmeye değer mi emin olamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski psu olduğu için molexten güç alırsın da hiç mi pcı-e kablosu çıkmıyor psudan. Güç kaynağından çıkan kablolara iyice bak olmazsa molexten pcı-e dönüştürücü alman lazım. O dönüştürücü ile ekran kartına bağlarsın. Gel gelelim çözüm mü çözüm önerilen bir şey mi? Pek değil bir zararı olur mu? Normal şartlarda olmaz. Yine de alacağınız dönüştürücünün kablo kalitesine bir tık dikkat edin.
Peki hocam bu 400w psu yeterli olmaz mı bu ekran kartına hem psu hem dönüştürücü hem dvi to vga alırsam bisuru masraf edicem

Son düzenleme:

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Semi kaan Çakır
Eyvallah beyler sağolun yordum sizi aksam aksam hakkinizi helal edin
Bir bilgisayarciya gidip kartı test etmek isteyin ve çalışıp çalışmadığına bakın . 2dk furmark yapıp fotosunu çekin sonra ilana koyun . Satıp 2. El 1050 falan alırsınız (güç beslemesi istemeyen model )

Peki hocam bu 400w psu yeterli olmaz mı bu ekran kartına hem psu hem dönüştürücü hem dvi to vga alırsam bisuru masraf edicem
En azından 550w PSU lazım . 580 saçma şekilde fazla güç çeken eski bir kart.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Bir bilgisayarciya gidip kartı test etmek isteyin ve çalışıp çalışmadığına bakın . 2dk furmark yapıp fotosunu çekin sonra ilana koyun . Satıp 2. El 1050 falan alırsınız (güç beslemesi istemeyen model )

En azından 550w PSU lazım . 580 saçma şekilde fazla güç çeken eski bir kart.
Hocam 560ti mis kart yine fazla güç istiyor sanirim youtube testlerinde de 500 550w psu oneriyorlar cok fazla geldi bana aktif çoğu güncel kart 500 w ile çalışıyor

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Semi kaan Çakır
Hocam 560ti mis kart yine fazla güç istiyor sanirim youtube testlerinde de 500 550w psu oneriyorlar cok fazla geldi bana aktif çoğu güncel kart 500 w ile çalışıyor
En azından 450w PSU lazım . Benim eski rx580 le kapışacak bir TDP si var .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,895
Üyeler
166,102
Son üye
butler21
Top Bottom