Neler Yeni

Bilgisayarıma karşılık Xbox One S takası teklif edildi. Kararsızım

Sirion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant Kelebek
Bilgisayarım orta derece sayılabilir. İşlemcisi amd fx-6300 8gb ram'i var fakat ekran kartı(RX 570) bilgisayarın diğer parçalarına göre çok pahalı olduğu için satışa ekran kartsız koydum.
10. sınıf öğrencisiyim tüm derslerimi bilgisayardan hallediyorum fakat geçen hafta ödevlerim için İpad satın aldım.
Xbox ile bilgisayarı takas eder, ödevlerimi Tablet üzerinden yapar. Ekran kartını satıp elimde nakit para bulundururum diye düşündüm.
Seneye 11 olacağım derslerime yoğunlaşacağım. O yüzden online oyunları bırakmam gerekiyor diye düşünüyordum zaten. Fikirlerinizi lütfen nedeniyle birlikte yazın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve konsolun 14 ay garantisi 10 aylık da xbox gamepass'i var. Xbox one s bu arada düz xbox değil.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Bilgisayarım orta derece sayılabilir. İşlemcisi amd fx-6300 8gb ram'i var fakat ekran kartı(RX 570) bilgisayarın diğer parçalarına göre çok pahalı olduğu için satışa ekran kartsız koydum.
10. sınıf öğrencisiyim tüm derslerimi bilgisayardan hallediyorum fakat geçen hafta ödevlerim için İpad satın aldım.
Xbox ile bilgisayarı takas eder, ödevlerimi Tablet üzerinden yapar. Ekran kartını satıp elimde nakit para bulundururum diye düşündüm.
Seneye 11 olacağım derslerime yoğunlaşacağım. O yüzden online oyunları bırakmam gerekiyor diye düşünüyordum zaten. Fikirlerinizi lütfen nedeniyle birlikte yazın.

Ve konsolun 14 ay garantisi 10 aylık da xbox gamepass'i var. Xbox one s bu arada düz xbox değil.
2000 e bile 2. El Xbox One S bulurum ben.Kazık bir takas.Git kendin sat pc ni o para ile gidip xbox one s al keyfine bak.

Yeni fark ettim ekran kartsız koymuşsun.Değer o zaman o fiyata

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Bence gerek yok. Bilgisayardan her işini halledebilirsin.
Ama Xbox'da böyle bir şey yapamazsın. Bence gerek yok.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
direk pc yi sat derslere odaklan dostum
xbox takası manasız olmuş

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bilgisayarda yapabileceğin sınırsız. İpad sınırlı. Satmam bilgisayarı.

Sirion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant Kelebek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hepinize büyük ihtimalle satmayacağım.

Ben zaten bundan önce de seneye bilgisayarı satarım, canım oyun oynamak isterse ps kafeye vs giderim diye düşünmüştüm o yüzden bu iş biraz kafama yatmıştı hâlâ daha tam emin değilim belki de daha sonra bilgisayarı satıp xbox one x alırım, hem s den daha güçlü hem de 500-800 tl fiyat farkı var.

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ne alaka derslere odaklanması derslerini bilgisayardan çalışıyormuş ?
görüp görebileceğin en iradeli insanlardan birisiyim ve bilgisayar dikkati dağıtıyor oyun vs işleri
bu yollardan geçtiğim için bilgi sahibiyim
sınav hazırlık sürecinde bilgisayar negatif etkendir

ayrıca tablet almış tabletten çalışıyormuş

Sirion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berkant Kelebek
görüp görebileceğin en iradeli insanlardan birisiyim ve bilgisayar dikkati dağıtıyor oyun vs işleri
bu yollardan geçtiğim için bilgi sahibiyim
sınav hazırlık sürecinde bilgisayar negatif etkendir

ayrıca tablet almış tabletten çalışıyormuş
Sonunda beni anlayan birisi çıktı eğer ki arkadaşlarımla oyun oynamasam günde 2 3 saat belki biraz daha fazla oynayacağım. Ama bilgisayarda arkadaşlarımla 7-8 saat oynuyorum

Eğer ki konsol alırsam hikayeli oyun oynayacağım ve zaten hikayeli oyunlar beni bir yerden sonra sıkıyor.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Sonunda beni anlayan birisi çıktı eğer ki arkadaşlarımla oyun oynamasam günde 2 3 saat belki biraz daha fazla oynayacağım. Ama bilgisayarda arkadaşlarımla 7-8 saat oynuyorum

Eğer ki konsol alırsam hikayeli oyun oynayacağım ve zaten hikayeli oyunlar beni bir yerden sonra sıkıyor.
Takas yapma sat o zaman. Sonra bir de Xbox'a kaptırırsın kendini.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

o zaman azıcık iradeli ol 2 saat sonra kapat işlerini hallet.

Top Bottom