Rx6600 ryzen 5 5600bilgisayarında oyun açık bırakmak gibi düşün sistemi zorlayacak bir şey sistemin ne?
Değil nasıl zorluyor hocambilgisayarında oyun açık bırakmak gibi düşün sistemi zorlayacak bir şey sistemin ne?
2X8gbDeğil nasıl zorluyor hocam
Ramin ne onu da belirt
Aternostan açın niye zararı olsun kiKardeşimle birlikte oynamak için sunucu kurmak istiyorum kendi bilgisayarıma. Hep açık kalmayacak sadece oynarken açık bırakacağım. Modlu falan değil düz Survival. Bilgisayara bir zararı olur mu?
Kurtarır zaten 2 kişi oynayacaksınız 2gb ram anca yer2X8gb
Aternos laglı olmazmıAternostan açın niye zararı olsun ki
2 oyun aynı anda açmış gibimi olurKurtarır zaten 2 kişi oynayacaksınız 2gb ram anca yer
Hayır hocam açtığınız sunucu 2gb ram ve %15 20 civarı işlemci anca kullanırAternos laglı olmazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 oyun aynı anda açmış gibimi olur
Tamamdır teşekkürlerHayır hocam açtığınız sunucu 2gb ram ve %15 20 civarı işlemci anca kullanır
Yo sende lag yoksa olmazAternos laglı olmazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 oyun aynı anda açmış gibimi olur
adamın sormaya çalıştığı şey pcye etkisi olur mu bende arkadaşın anlayacağı şekilde anlatmaya başladım zorlanmaktan kastım pcnin bağırması kullanımların yüzde 100e çıkması değil belli miktarlarda sistem gücünün sunucuya kanalize olacağını söylemeye çalışmaktıDeğil nasıl zorluyor hocam
Ramin ne onu da belirt