Neler Yeni

Bilgisayarıma takas teklifi geldi sence kabul etmeli miyim?

drocco

80+ Bronze
Masaüstü bilgisayarım bu ilanda.

3 aylık Monster Abra 16.7.5
16 GB RAM İ5 11. Nesil Gtx 1650 4 gb 500 gb SSD Ekran yenileme hızı 144 Yanında kulaklık, oyuncu mouse corsair marka

Böyle bir laptop teklifi geldi. Bana da laptop lazımdı.
SENCE MANTIKLI mı?

drocco

80+ Bronze

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Temizlikten kasıt nedir? 3 ay önce almış faturası kutusu herşeyiyle verecek garantisi falan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mecburum il dışına gidecem
Gideceğin yerde kasayı koyacak yer yok mu?

drocco

80+ Bronze

Allmuted

80+ Bronze
Abi 5-6 arkadaşımda monster var hepsine de demiştim monster alma diye. Birisi laptopu kapattı sabah açtı ekran gitti garanti dışı sayıldı 1k para ödedi. Bir arkadaşımın monster laptopu 8 kere servise gitti her seferinde eski sorunu düzelttiler yeni sorun çıkarttılar. En son klavyenin olduğu tabakayı kırıp takmışlar hahaha, bi arkadaşımla da csgo oynuyoduk rekabetçide ekran kartı yandı bide wasd ve k tuşları silinikti dalga geçer gibi bir iki tanesini değiştirip diğerlerine ellememişler. teknoloji şans işi tabi ki ama ben çevremde monsterdan 1 tane mutlu olan insan görmedim. Şanssızlık yada ?

Masaüstü bilgisayarım bu ilanda.

3 aylık Monster Abra 16.7.5
16 GB RAM İ5 11. Nesil Gtx 1650 4 gb 500 gb SSD Ekran yenileme hızı 144 Yanında kulaklık, oyuncu mouse corsair marka

Böyle bir laptop teklifi geldi. Bana da laptop lazımdı.
SENCE MANTIKLI mı?
hocam laptoplar masa üstü pc ler kadar güçlü olmaz

drocco

80+ Bronze
Abi 5-6 arkadaşımda monster var hepsine de demiştim monster alma diye. Birisi laptopu kapattı sabah açtı ekran gitti garanti dışı sayıldı 1k para ödedi. Bir arkadaşımın monster laptopu 8 kere servise gitti her seferinde eski sorunu düzelttiler yeni sorun çıkarttılar. En son klavyenin olduğu tabakayı kırıp takmışlar hahaha, bi arkadaşımla da csgo oynuyoduk rekabetçide ekran kartı yandı bide wasd ve k tuşları silinikti dalga geçer gibi bir iki tanesini değiştirip diğerlerine ellememişler. teknoloji şans işi tabi ki ama ben çevremde monsterdan 1 tane mutlu olan insan görmedim. Şanssızlık yada ?
Peki sence benim bilgisayarım 10bin TL ye satılır mı?

Allmuted

80+ Bronze

drocco

80+ Bronze
Bu ay sonuna kadar vaktim var. Ondan sonra şehir değiştireceğim için bilgisayarı yanımda götüremem.
10 bin TL ye satılmış olsaydı eğer 10bin TL daha üzerine koyup Lenovo alacaktım ancak satılmıyor 2 aydır neredeyse ilanda.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1650 Super, 1650 Mobile' den %35 falan daha güçlü. Ayrıca alacağın laptop' un abra serisinin de giriş modeli olduğunu düşünürsek o fark açılır.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hayır yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden yapmayım sebebini söyler misin?
Sistemin, ortamın çok güzelmiş kıskandım doğrusu. Ben sistem almayı çalışıyorum fakat alsam da evde koyacak yer yok:/

Top Bottom