Neler Yeni

bilgisayarıma trojen bulaştı bir şeyler yaptım ama hala endişeliyim.

mirkOwicH

80+
hocam şimdi ben edit vs. yapıyorum o yüzden müziklere ihtiyacım oluyor youtube mp3 çeviriciler olur onlardan bir müzik çevirip indirdim ama başka bir şey indirdi durduramadım sonra dosyayı açtım ne var diye içinde exe dosyası gibi bişey vardı tıklamadan kapattım sonra masaüstüne attım (silmeyi unuttum) 15 20dk geçmeden defenderden uyarı geldi virüs diye hemen sildim tam tarama yaptım ne olur ne olmaz tüm hesaplarımdan çıktım googleyi sildim steam hesabımı bilgisayardan kapadım malwarebytes den tarama yaptım sonra başka forumdan öneri ile emsisoft denen bi programdan tarama yaptım sonuç çıkmadı şimdi tekrar tarama yaptım yine bi sonuç çıkmadı hesaplarımı geri açsam bir şey o
Ekran görüntüsü 2022-11-12 224311.png
lur mu ve bu virüsün tehlikesi nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve chromeyi silmeden önce tüm oturumları kapat yaptım ama netflix hesabım vs. hala açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @Mert Özkaya hocam yardımcı olabilirmisiniz hiç bir hesabım çalınsın istemiyorum geç olmadan müdahele edeyim.

mirkOwicH

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yap.
hocam biri ikisindede tarama yaptım 3 gün sonra maillerim çalınmaya başladı demişti şuan tarama değil format atmam bir kaç haftayı bulabilir hesaplarımı çaldırmadan ne yapabilirim benim bilgisayar laptop bataryayı çıkarsam prizini falan da çıkarsam bir işe yarar mı peki?

Top Bottom