Neler Yeni

Bilgisayarıma virüs girip girmediğini nasıl anlarım?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Herkese iyi akşamlar. Başlıktaki soruma ek olarak etkili bir antivirüs programı önerir misiniz? sadece tarama yapıp sileceğim uzun vadede kullanmayacağım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Malwerbyte

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Herkese iyi akşamlar. Başlıktaki soruma ek olarak etkili bir antivirüs programı önerir misiniz? sadece tarama yapıp sileceğim uzun vadede kullanmayacağım.
Virüs kendini belli etmedikçe veya virüs programı tespit etmedikçe anlamanız pek mümkün değil.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs kendini belli etmedikçe veya virüs programı tespit etmedikçe anlamanız pek mümkün değil.
anladım bu konularda biraz takıntılıyım da, onun için merak ettim normalde virüs olmadığına %99 eminim ama dediğim gibi o %1lik kuşku takıntı halinde :)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sistemde anormal zorlanma yoksa pek mümkün değil anlamak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
anladım bu konularda biraz takıntılıyım da, onun için merak ettim normalde virüs olmadığına %99 eminim ama dediğim gibi o %1lik kuşku takıntı halinde :)
Bilgisayarlardaki virüs insanlardaki virüs gibidir.Önce bulaşır,İyice yayılır.Sen o yayılma sürecinde virüsü yok etmezsen virüs seni yok eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,764
Üyeler
166,078
Son üye
melihss
Top Bottom