Neler Yeni

Bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Öncelikle merhaba bugün canım sıkıldı ve minecraft yüklemeye karar verdim sora sildurs shaders packi kurdum ek olarak birde eşya yaması yapıcaktım sora önüme reklamlı ve bildirim onayı isteyen bi site çıktı ve hemen kapattım sanırım sitenin adıda bcvc neyse her şey sorunsuz kurdum oynuyorum bi anda bildirim paneline norton ve virüs olabilir diye bi bildirim geldi tıkladım opera açıldı ve hemen kapattım sora windows defender ile taradım temiz çıktı ve her tarattığımda tehtit engellende ve fidye yazılımı na karşı one drive dosya kurtarma seçenekleri diye yazı çıkıyor virüs girmiş olabilrimi ilk defa böyle bişey ile karşılaştım ve korktum! bu arada indirdiğim herşeyi kendi sitesinden indirdim

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Kaspersky kur

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Öncelikle merhaba bugün canım sıkıldı ve minecraft yüklemeye karar verdim sora sildurs shaders packi kurdum ek olarak birde eşya yaması yapıcaktım sora önüme reklamlı ve bildirim onayı isteyen bi site çıktı ve hemen kapattım sanırım sitenin adıda bcvc neyse her şey sorunsuz kurdum oynuyorum bi anda bildirim paneline norton ve virüs olabilir diye bi bildirim geldi tıkladım opera açıldı ve hemen kapattım sora vindows defender ile taradım temiz çıktı ve her tarattığımda tehtit engellende ve fidye yazılımı na karşı one drive dosya kurtarma seçenekleri diye yazı çıkıyor virüs girmiş olabilrimi ilk defa böyle bişey ile karşılaştım ve korktum! bu arada indirdiğim herşeyi kendi sitesinden indirdim
bcvc link kısaltma sitesi ve bol reklamlı bir site. Çok bela bir şey. Onları skiplemek için eklentiler var onları öneririm. O çıkan bildirim bir dolandırıcılık. Bildirimlere izin verdiğin için sana spam atıyorlar. Hemen Google Chrome'u sıfırla veya bcvc için site ayarlarını sıfırla (bence bunu yap) ve bilmediğin site bildirimlerine mutlaka izin verme.

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
virüs girmemiş indirdiğğin web sitesi tarayıcında bildirimleri aktif etmiş tarayıcını silip tekra yüklersen veya sıfırlarsan düzelecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
***** link kısaltma sitesi ve bol reklamlı bir site. Çok bela bir şey. Onları skiplemek için eklentiler var onları öneririm. O çıkan bildirim bir dolandırıcılık. Bildirimlere izin verdiğin için sana spam atıyorlar. Hemen Google Chrome'u sıfırla veya ***** için site ayarlarını sıfırla (bence bunu yap) ve bilmediğin site bildirimlerine mutlaka izin verme.
yok hocam sadece o sitede izin istedi zaten kapadım direk
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs girmemiş indirdiğğin web sitesi tarayıcında bildirimleri aktif etmiş tarayıcını silip tekra yüklersen veya sıfırlarsan düzelecektir

sağolun hocam içime su serptiniz yapıcam şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bcvc link kısaltma sitesi ve bol reklamlı bir site. Çok bela bir şey. Onları skiplemek için eklentiler var onları öneririm. O çıkan bildirim bir dolandırıcılık. Bildirimlere izin verdiğin için sana spam atıyorlar. Hemen Google Chrome'u sıfırla veya bcvc için site ayarlarını sıfırla (bence bunu yap) ve bilmediğin site bildirimlerine mutlaka izin verme.
peki o andan sora bir daha reklam gelmedi ama operayı silip tekrar yüklesem veya başka bir tarayıcı kurup kendi hesabıma giriş yapsam sorun çözülürmü? @simo0275

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
peki o andan sora bir daha reklam gelmedi ama operayı silip tekrar yüklesem veya başka bir tarayıcı kurup kendi hesabıma giriş yapsam sorun çözülürmü?
Hesabına site ayarları senkronize olur yani hayır. Site ayarları kısmını bulup bcvc'yi silmen lazım.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Reklamlı siteler olduğu için sonunda ne olacağı belli olmuyor. Malwarebytes gibi güzel defender programları ile taratıp güzelce kurtulabilirsiniz.

Top Bottom