Neler Yeni

Bilgisayarımda Admin Olmama Rağmen İşlem Yapamıyorum (WİN11)

enefti

80+
Merhabalar arkadaşlar. Bugün saçma bir sorunla karşılaştım ilk defa windovs defenderi kapatmak istedim bir kaç uygulamayı çalıştırmak için fakat defendere girip seçeneklerde kapattığım yerler hiçbir şekilde tepki vermiyor. Başlat menüsünden UAC yazıyorum ve kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir kısmına da giremiyorum hiçbir tepki vermiyor. Yönetici olarak program çalıştırabiliyorum ama defender kapatma ve bazı kullanıcı işlemlerini yapamıyorum. Bu sorunu nasıl giderebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve aşağıdaki resimde gördüğünüz kalkan simgeli yerleri de açamıyorum hiçbir tepki vermiyor bilgisayar.

Ekran görüntüsü 2024-08-30 122205.png

Shourd

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar. Bugün saçma bir sorunla karşılaştım ilk defa windovs defenderi kapatmak istedim bir kaç uygulamayı çalıştırmak için fakat defendere girip seçeneklerde kapattığım yerler hiçbir şekilde tepki vermiyor. Başlat menüsünden UAC yazıyorum ve kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir kısmına da giremiyorum hiçbir tepki vermiyor. Yönetici olarak program çalıştırabiliyorum ama defender kapatma ve bazı kullanıcı işlemlerini yapamıyorum. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Ve aşağıdaki resimde gördüğünüz kalkan simgeli yerleri de açamıyorum hiçbir tepki vermiyor bilgisayar.

Alıntıyı görüntüle
internetteki hiç bi çözümü dinleme çözüm ne biliyormusun eğer format sonrası yada pc kurulumu bittikten bi süre sonra microsoft hesabına giriş yaptıysan sıkıntı oluyor yerel hesap her türlü admin olarak gözüküüyor aynı sorun bende oldu bi dosya silicem diye canım çıktı 2 gün uğraştım internettekileri denedim hiçbiri bi işe yaramadı kendi çözümüm şu basit bişi direk olarak microsoft hesabından çık yeniden başlat andim olarak gir çözülüyor ben böyle çözdüm sorunumu tabi kötü bi deneyim oldu

enefti

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetteki hiç bi çözümü dinleme çözüm ne biliyormusun eğer format sonrası yada pc kurulumu bittikten bi süre sonra microsoft hesabına giriş yaptıysan sıkıntı oluyor yerel hesap her türlü admin olarak gözüküüyor aynı sorun bende oldu bi dosya silicem diye canım çıktı 2 gün uğraştım internettekileri denedim hiçbiri bi işe yaramadı kendi çözümüm şu basit bişi direk olarak microsoft hesabından çık yeniden başlat andim olarak gir çözülüyor ben böyle çözdüm sorunumu tabi kötü bi deneyim oldu
Microsoft hesabından çıkıp yerel hesap olarak deniyorum zaten şu an. Ama yine olmuyor.

Ve administrator hesabına da giriş yapacağım zaman Windows u yeniden kuruyormuşçasına benden onay istiyor onaylıyorum oobesettings hatası veriyor. Güvenli modda açılıyor ama zaten benim normal kullanıcı hesabımda admin yani ne yapacağımı bilemiyorum. Format ile uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Shourd

80+ Silver
Microsoft hesabından çıkıp yerel hesap olarak deniyorum zaten şu an. Ama yine olmuyor.
bi baksana o zaman mindos r tuşlarına bas netplwiz yaz senden başka yönetici mi var diye

Shourd

80+ Silver

Shourd

80+ Silver

Shourd

80+ Silver
Hayır direkt kendi hesabımın şifresini girip oturumu açıyorum.
silmek yerine devra dışı bırakabilirsin dah iyi olur
  • Başlat Menüsüne sağ tıklayın ve "Bilgisayar Yönetimi"ni açın.
  • Sol menüde Yerel Kullanıcılar ve Gruplar > Kullanıcılar seçeneğine gidin.
  • Yönetici hesabını bulup üzerine sağ tıklayın ve "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğini seçin.
googleden aldım erimdim yazmaua .d

enefti

80+
silmek yerine devra dışı bırakabilirsin dah iyi olur
  • Başlat Menüsüne sağ tıklayın ve "Bilgisayar Yönetimi"ni açın.
  • Sol menüde Yerel Kullanıcılar ve Gruplar > Kullanıcılar seçeneğine gidin.
  • Yönetici hesabını bulup üzerine sağ tıklayın ve "Hesabı Devre Dışı Bırak" seçeneğini seçin.
googleden aldım erimdim yazmaua .d
Bunu yaptım şimdi sadece ben varım netplwiz de fakat yine admin değil mişim gibi davranıyor windows.

Shourd

80+ Silver
Top Bottom