Bilgisayarımda bozulma

GaBe

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu her oyunu aşşağı yukarı rahatlıkla oynayabiliyordum ancak mesela artık cs go 2 girdiğimde oyun oynanmıyor oyuna girdiğim anda donuyor ve direkt oyundan atıyor aynı şekilde pubgde lobide bile sürekli donuyor ama donma kısa süreli bir şey değil yani uzun süreli donuyor işlemcimin bozulduğundan vs şüpheleniyorum ekran kartımı driverini silip tekrar yükledim ancak sorun düzelmedi ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+

Son düzenleme:
ekran kartına furmark testi yapar mısın + windows güncellemelerinede bir bak

Merhaba bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu her oyunu aşşağı yukarı rahatlıkla oynayabiliyordum ancak mesela artık cs go 2 girdiğimde oyun oynanmıyor oyuna girdiğim anda donuyor ve direkt oyundan atıyor aynı şekilde pubgde lobide bile sürekli donuyor ama donma kısa süreli bir şey değil yani uzun süreli donuyor işlemcimin bozulduğundan vs şüpheleniyorum ekran kartımı driverini silip tekrar yükledim ancak sorun düzelmedi ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

+
işlemci durduğu yerde bozulmaz

yüksek sıcaklık olabilir
işlemcide mi ekran kartında mı , eğer ekran kartıysa şuan test ediyorum işlemciyse ne yapmalıyım

ekran kartına furmark testi yapar mısın + windows güncellemelerinede bir bak
Furmark test 15 dakikalık böyle çıktı sorun var mıdır ?
1.png

Son düzenleme:
gpu fazla ısınıyor 84 fazla

10 dakika daha yaptım detaylı böyle çıktı
2.png

GPU %0a düştüğü gibi donuyor ve 5-10 saniye sonra oyundan atıyor ne yapabilirm
l.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri