Bilgisayarımda bu dosya virüs mü?

flowzen

80+
Reaksiyon skoru
33
Screenshot_1.png

Blitz uygulamısını biliyorum ama blitz 1 kere yükledim önceden böyle bir şey yoktu şimdi ise bugün böyle bir şey çıktı karşıma microsoft world indirdim 2saat önce ödevim için şimdi ise virüs mü değil mi bilmiyorum yayıncı ve simgesi gözükmüyor BLITZ lol uygulaması ise yok sağ tık attığımda çevrimiçi ara dediğimde google'da blitz.exe BLITZ dıye otomatik arattım ve çok da bir şey çıkmadı sadece virüs bulaştı mı yardım edin teşekkürler şimdiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korku ve heyecandan tam anlatamadım

Yok değil. Blitz LoL için yardımcı bir uygulama. Tek kötü yanı, içinde reklamın çok olması.

Alıntıyı görüntüle
Blitz uygulamısını biliyorum ama blitz 1 kere yükledim önceden böyle bir şey yoktu şimdi ise bugün böyle bir şey çıktı karşıma microsoft world indirdim 2saat önce ödevim için şimdi ise virüs mü değil mi bilmiyorum yayıncı ve simgesi gözükmüyor BLITZ lol uygulaması ise yok sağ tık attığımda çevrimiçi ara dediğimde google'da blitz.exe BLITZ dıye otomatik arattım ve çok da bir şey çıkmadı sadece virüs bulaştı mı yardım edin teşekkürler şimdiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korku ve heyecandan tam anlatamadım
Sorun olacağını düşünmüyorum.
Sistem açılışında muhtemelen o lol uygulaması otomatik açılıyordur veya arkaplanda çalışıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,080
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri