onu yazıyom ama locallow ve local çıkmıyo roaming çıkıyoÇalıştıra %appdata% yazmayi dene olmazsa gizli klasor diye gozukmeyebilir onu açmayi dene
Çalıştıra %appdata% yazmayi dene olmazsa gizli klasor diye gozukmeyebilir onu açmayi dene
Denetim masasindan gorunum ve kisisellestirmye gir ordan dosya gezgini seceneklerinden gorunume gir gizli dosya klasor ve suruculeri goster de belki gizlidironu yazıyom ama locallow ve local çıkmıyo roaming çıkıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle bunlar yok aragami save data yı silicem
gizli dosya,klasör ve sürücüleri gösterme aktif gösteri aktif yapayım de mi ?Denetim masasindan gorunum ve kisisellestirmye gir ordan dosya gezgini seceneklerinden gorunume gir gizli dosya klasor ve suruculeri goster de belki gizlidir
Eğer seçiliyse bilmiyorum kardeş kolay gelsin sanagizli dosya,klasör ve sürücüleri gösterme aktif gösteri aktif yapayım de mi ?
abi mi diyeyim kanka diyeyim bilemedim ama ADAMSINEğer seçiliyse bilmiyorum kardeş kolay gelsin sana
kanka gerek kalmadı dosyalar gizliymişKendin oluşturmanda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Hiçbir fikrim yok bunu başka başlık açıp sormayı dene illaki yardim eden olacaktıraragami oyununun save dosyasını buldum ama sildiğim zaman ilerlemem silinmiyo ?